ОБЩЕСТВО

Перата към нелегалните: Всеки, осмелил се да влезе тайно от Турция, рискува да влезе в болница със счупен череп!

Перата към нелегалните: Всеки, осмелил се да влезе тайно от Турция, рискува да влезе в болница със счупен череп!

20160422-ptamjhkoym

Зловещи закани за брутална саморазправа към нарушителите на границата отправи ловецът на бежанци Петър Низамов-Перата. Чрез страницата си във фейсбук Перата директно обяви промяна в стратегията си. Мирното залавяне на нелегални емигранти и предаването им на властите ще бъде заменено с нападение. Така всеки осмелил се да влезе тайно от Турция рискува да влезе в болница със счупен череп, ръка или крак, уточнява в. България днес.

След скандала със свинските опашки за бежанците Низамов прекара няколко месеца под домашен арест. Впоследствие съдът го освободи и той побърза да се върне на границата с Турция. От няколко седмици негови помагачи са бригади яки младежи, дошли от цялата страна. С тях той през ден организира шествия против бежанците, а в останалото време е на браздата.

Перата дори е публикувал и снимки на част от сподвижниците си. Под фотоса с лошо гледащи ловци са разяснени и мерките, които прилагат.

„Тук има хора, които ще пратят директно в ортопедията всеки нагъл незаконен мигрант! Да видят те здравеопазване, особено ако имат спукан далак или разбит череп. …Глутница кучета, все отбрани булдоци. Не чу ли, чупим скули“, написа във фейсбук Перата.

Малко преди това скандалният ловец на емигранти е публикувал и съвети към своите последователи: „Бъдете нащрек, стреляйте вярно. Забивайте ножа по-дълбоко! Крачете гордо. Смажете врага, той не заслужава никаква милост, дори колкото за бясно куче“.

Паралелно с опазването на границата Петър Низамов усилено организира и граждански патрули, който да следят за реда в центъра на София, където се събират повечето нелегални емигранти. Бригадите вече имат и свой устав, който регламентира техните действия. В документа е посочено, че патрулите ще залавят всеки извършил престъпление чужденец и ще го предават на МВР. Дали за това ще бъде използвана сила не се уточнява.

Посрещането с бой не е единствената изненада от ловците на емигранти по турската граница. За да не стават гафове с прокуратурата, повечето опълченци вече обикалят браздата маскирани. Така шансът да им бъде повдигнато обвинение като на Динко Вълев от Ямбол и Перата е минимален. От техни публикувани снимки се вижда, че си помагат и с огромни ножове. По неофициална информация в патрулите, нарекли се „Военен съюз на България“, вече са се включили и солидно количество чужденци. Един от водачите им е ветеран от войната в Чечня.

Отрядите на „Военен съюз на България“ не крият, че използват сила за залавянето на емигрантите. След това на всеки пресякъл нелегално границата с Турция се връчва специална листовка. В нея на английски и арабски е обяснено, че маршрутът през България е затворен. Затова, ако не искат да си имат проблеми, доброволно да се връщат обратно. В случай че нарушителите не изпълнят указанията им, се помага със солидна порция физическа сила.

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/454495

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
big_2333

Само на 14 години си отиде слънцето ни Мария, съобщиха от английската гимназия в Бургас

април 21, 2024