путин - ухо20160508.wgwbffjgrm

Реформаторският блок е силно възмутен от ултиматума на Владимир Путин. И го удариха на патриотарство… Човек да се прекръсти с лява ръка като ги гледа, къпещи се в своето лицемерие.

Припомняме, излезе информация, че Русия иска от САЩ да премахнат от Източна Европа и територията на новите членове на НАТО на Балканите и в Балтика (България, Румъния, Украйна, Литва, Латвия, Естония, Полша), отбранителна инфраструктура и своите части, разположени през последните години, като настоява да бъдат отменени санкциите на Вашингтон и да бъдат платени компенсации за причинени от тях щети.

Москва обвързва ядрения договор със санкциите на САЩ, НАТО и „Акта Магнитски”

Москва обвързва ядрения договор със санкциите на САЩ, НАТО и „Акта Магнитски”

rrr

Българските държавни институции мълчат, недоволен бе на брифинг в НС Радан Кънев. Путин погазвал националното ни достойнство и националната ни сигурност.

Наш патриотичен дълг е да реагираме, включи се и кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков. От Кремъл идва заплахата, ултиматумът България да се лиши от военните си способности, притеснен е той.

И вицето му генерал Съби Събев е притеснен от изявлението на премиера, че ще изтегли контингента ни от Афганистан, нищо че стана ясно, че такъв ход няма да се предприема.

Найден Зеленогорски също е недоволен, че партиите не коментират темата. А темата е, че Кремъл иска да ни върне в 20 век, изтъкна реформаторът. Той настоя всички кандидати да се изкажат по тази тема.

Припомняме, руският президент Владимир Путин нареди прекратяването на споразумението със САЩ за преработка на плутоний заради неприятелски действия от страна на Вашингтон срещу Русия и постави редица условия за подновяването му и на първо място „съкращаване на военната инфраструктура и численост на контингента войски на САЩ, разположени в страните от НАТО, станали членки след 1 септември 2000 г. до нивото, на което те са се намирали към деня на встъпване в сила“ на това споразумение.

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

  • batnasko

    на 05.10.2016 в 14:50:32 #6 Кънев е национален предател. Следва да бъде обесен.

  • ce

    на 05.10.2016 в 14:42:39 #5 а какво е единственото оправдание на сащ за войните които води и дълговете които има?

     

  • Comon Sense

    на 05.10.2016 в 13:20:07 #2 Моля, моля … нещо не разбрах. Путин ли посъветва България да намали армията си и военния си капацитет до ниво че да няма как да се защитата? Съвсем сте изперкали. А санкциите към Русия не засегнаха ли икономически България? Ако искате да останете в политиката момчета, не е достатъчно да пеете това което ви се каже – не забравяйте, хората са информирани. Та каква работа казвате има американския военен контингент в Източна Европа? Да пази българското небе? Ами я си спомнете кой бомбардира София по време на втората световна война? и кога тези дето го правиха ще ни платят компенсации?