ЗАБАВНО

Световните агенции гърмят: МАММА МИА! АББА СЕ СЪБИРАТ СЛЕД 34 Г. РАЗДЯЛА ЗА НОВ ПРОЕКТ! (видео)

Световните агенции гърмят: МАММА МИА! АББА СЕ СЪБИРАТ СЛЕД 34 Г. РАЗДЯЛА ЗА НОВ ПРОЕКТ! (видео)

abba

Четиримата членове на световно известната шведска поп група АББА обявиха, че през 2017 година ще се съберат отново за нов дигитален проект, гръмнаха световните агенции.

Агнета Фелтског, Бьорн Улвеус, Бенни Андерсон и Анни- Фрид Лингстад, които се разделиха през 1982 г., информираха, че целта на съвместната им работа е реализацията на оригинален проект в областта на шоубизнеса, който „ще даде възможност на новото поколение почитатели да видят, чуят и почувстват ABBA такава, каквато никога не са си я представяли”, съобщава агенция Associated press.

Знаменитите шведи ще работят със създателя на музикалното риалити шоу American Idol Саймън Фулър. Изследваме възможностите на нов технологичен свят с виртуална реалност и изкуствен интелект, които ще ни позволи да създадем форми на развлечение, каквито досега не сме си представяли, обяви той в изявление пред медиите. В 30-годишната си кариера Фулър е менажирал звезди като Ани Ленъкс, Ейми Уайнхаус, Spice Girls, футболистът Дейвид Бекъм и няколко победители от American Idol.
През юни квартетът изпълни свои песни в стокхолмския клуб „Бернс” на събитие по повод 50-тата годишнина от началото на съвместната им творческа дейност. Шведската група е създаден през 1972 година, но Улвеус и Андерсон работят съвместно от 1966-та. За 10 години квартетът издава 8 албума, които продължават да се популярни и днес. Годишно се продават до 3 млн. плочи на групата. Мюзикълът „Мама миа!”, изграден с музика от песните на поп групата, е гледан от 60 млн. души в стотици киносалони по цял свят.
Бени Андерсън съобщи: „Вдъхновени сме от безкрайните възможности, които бъдещето ни предлага, и обожаваме да бъдем част от създаването на нещо ново и драматично. Машина на времето, която улавя това кои сме били. И кои сме”.
Фрида Люнгста добави: „Фенове ни по целия свят постоянни молят да се съберем и затова се надявам, че тази нова АББА ще ги развълнува толкова, колкото вълнува и мен”. А ЕТО И ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ИМ ХИТОВЕ:

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023