Коментари

Агент Сашо-11 разконспирира пъкления план на Русия: изваждането на България от ЕС и НАТО!

Агент Сашо-11 разконспирира пъкления план на Русия: изваждането на България от ЕС и НАТО!

илиян-василев

Победите в изборите на Тръмп и Радев разбалансираха опорките на дежурните русофоби у нас. На всеки взе да му се привижда сянката на Путин вече зад всичко, което се случва или предстои да се случи… Представяме ви опасенията и конспиративните страхове на един от тях – Илиян Василев, бивш посланик на страната ни в Москва, агент на ДС с псевдоним Сашо-11, а сега един от грантовите анализатори на „Америка за България“ в услуга на залязващия неолиберализъм… Та ето какво пише Василев и до какви генерални изводи стига:

Събитията, които се развиват у нас следват чужд сценарий. За това предупреждавах многократно, включително и за това, че външни сили успешно манипулират гнева на българския избирател от неслучилите се реформи при управлението на кабинета Борисов и стъпвайки върху политическите амбиции на своите „идейни“ агенти, на практика реализарат сценарий по излизането на България от ЕС и НАТО. Отричането на този факт е част от играта, която отчита, че на този етап настроенията на преобладаващата част от българското общество – близо две трети – са в полза на европейското и атлантическо начало и прякото поставяне на въпроса ще попречи на тези сили да дойдат на власт. А властта е основният инструмент за промяна на нагласите и реализация на стратегията по връщането на България в зоната на влияние на руската православна цивилизация – това е терминът.

Зад кадър се разиграваха и продължават да се разиграват добре финансирани схеми с участието на български политици и руски агенти на влияние.

Постоянно твърдях, че кандидатурата на генерал Радев е обсъждана от лидера на социалистите с „отговорни фактори“ в Москва, включително плана за действия по време на президентските избори. Тази координация продължава, включително по отношение на контрола върху назначенията и политиката на „Дондуков“ 2.

Преди няколко дни госпожа Нинова в прав текст и пред телевизионни камери отново излъга, че не е обсъждала кандидатурата на избрания български президент с хора в Москва („Сбъркана ни е системата – счита се за нормално някой отвън да ни наложи кандидат. А най-нормалното не се приема. Нито е разговаряно с Москва, нито с Вашингтон. Нито с никакви лобита“, каза Корнелия Нинова в интервю за бТВ – бел.ред.).

Доказателствата за обратното се съдържат в интервю на Царьград тв с шефа на Института за стратегически изследвания към президента Владимир Путин Леонид Решетников и на Николай Малинов, шеф на русофилите в България. Споделеното от тях разкрива генезиса на критично важни за националната ни сигурност процеси, включително свързаността между руския фактор и неговите представители у нас.

Предателството на БСП и на нейния лидер, за което става дума в това предаване, трудно може да намери точно определение, но със сигурност попада в дефиницията „действия против националните интереси и националната сигурност“. Това е скандал с огромен мащаб, който потвърждава операция „Връщане на България“. Тя започна с отстраняването на президента Плевнелиев, продължи с избирането на Румен Радев за президент и се планира да завърши със смяната на властта при парламентарните избори. И на най-непредубедения зрител става ясна ролята на лидера на БСП Нинова, на русофилите в тези процеси и тяхната органична свързаност с ключови фактори в Москва.

Проследете внимателно това видео – в него се съдържат много отговори на интересуващите Ви отговори(интервюто с Решетников започва около осмата минута на записа):

Клуб зет

http://www.clubz.bg/node/47194

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024