Политика

Борисов удари дъното! Лично звънял на Динко с молба да не го нападат в Харманли! Перата бесен… (ЗВУКОЗАПИС)

Борисов удари дъното! Лично звънял на Динко с молба да не го нападат в Харманли! Перата бесен… (ЗВУКОЗАПИС)

385-164538-1_wide

Премиерът в оставка Бойко Борисов удари дъното. Звъни лично на ловеца на мигранти Динко Милев, за да му се моли да не го нападат по време на публичните му изяви около бежанския бунт, стана ясно от публикуван от Петър Низамов звукозапис на телефонен разговор с ямболията. „Борисов ми се обади и ме помоли да накарам хората, да накарам и теб, спомената те поименно, като дойда да бъдем по-спокойни. Много го оплювали!“, твърди Динко в разговора. ЧУЙТЕ ЗАПИСЪТ ТУК:

Още в петък се разяри огромен скандал между ловците на бежанци Динко и Перата. Ябълката на раздора беше премиерът в оставка Бойко Борисов. Както медията ни писа,  ямболията и бургазлията си размениха остри реплики.

„Бойко, предател!“, изкрещя Перата по време на посещението на министър-председателя в Харманли, а Динко светкавично му отвърна: „Предател си ти, бе!“.

Оказва се обаче, че Петър Низамов не е дочул думите на Динко Вълев, а е научил за тях от пресата. В социалните мрежи Перата разказва, че веднага, след като е прочел материала е позвънил на Динко, който обаче категорично отрекъл да е казвал каквото и да е било.

Перата обаче е записал разговора си с Динко. „Братле, какви са тези работи, които говориш!“, пита го Низамов. „Не, бе човек, на мен ми стана тъпо, защото Борисов ми се обади и ме помоли да накарам хората, да накарам и теб, спомената те поименно, като дойда да бъдем по-спокойни. Много го оплювали!“, отговори му Динко от Ямбол.

Жалките опити на премиера в оставка да възстанови загубения авторитет и стабилитет започват да изглеждат крайно нелепо, което води до тоталното отвращение на масата от личността на Борисов. Шансовете му да се върне отново власт намаляват скорострелно всеки ден, твърдят експерти. По думите им действията на премиера са абсолютни неадекватни и неприсъщи за човек, биещ се в гърдите, че е достоен държавник.

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/219962-skandalat_stana_megaskandal_boyko_lichno_zvani_na_dinko_s_molba_da_ne_go_napadat_v_harmanli_perata_besen_zvukozapis

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024