Политика

Митоди съвсем изтрещя: Комунизмът е „дете“ на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд!… А дали срещу хонорар от $50 000?!

Митоди съвсем изтрещя: Комунизмът е „дете“ на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд!… А дали срещу хонорар от $50 000?!

53-164545-1_wide

Когато се създава комунистическата държава в Русия, властта иска да я облече в някакъв символ. Колебаят се между два – петолъчката и свастиката. И двете са много древни символи. Надделява обаче петолъчката на Лев Троцки по желание на Ротшилд, който финансира комунистическата революция. Тя символизира петимата синове на Ротшилд. Това няма как да има нещо общо със звездата на ЦСКА. Тези неща са достъпни в интернет, нека младите ги четат. Такъв отговор даде Методи Андреев в интервю за „7 дни спорт“ на въпрос емблемата на ЦСКА може ли да докара неприятности и глоби на различните армейски отбори след приетия закон.

BNews припомня, тези дни Методи Андреев от ГЕРБ, Мартин Димитров, Вили Лилков и Петър Славов от Реформаторския блок внесоха в деловодството на парламента „Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен“. Те предлагат всички символи, лозунги, фотоси, знаци и всякакви предмети, създадени през комунистическия режим с цел неговата възхвала, да бъдат премахнати.

По думите му основната цел на закона е комунизмът да се изучава от младите, да знаят какво е било по време на онзи режим. Защото сега някакви хора, дори кметове, държат горди портрети на Георги Димитров, на Димитър Благоев, Тодор Живков или Сталин, подчерта Андреев.  Той е категоричен, че не може през 2016 година да има паметник на Светската армия у нас.

В мрежата пък се появи неофициална информация, според която Андреев е получил 50 000 долара, личен хонорар, от Америка за България, за да внесе законопроекта. Нищо не е писал, дали са му готов законопроект“, казва подалият сигнала.

http://www.bnews.bg/article/219951-metodi_andreev_skandalizira_komunizmat_e_dete_na_ilyuminatite_komunisti_predvozhdani_ot_rotshild

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024