Коментари

Бареков: В Европа наричат Борисов „атипик“, той се кани да обединява орките и да прави „кабинет на корабокрушенците“!

Бареков: В Европа наричат Борисов „атипик“, той се кани да обединява орките и да прави „кабинет на корабокрушенците“!

Plenary session week 48 2015 in Strasbourg Outcome of the Valletta summit of 11 and 12 November 2015 and of the G20 summit of 15 and 16 November 2015 Council and Commission statements

Чета днес вестник „24 часа“ от първа до петнайста страница и какво научавам подробно със снимки и анализ: Без Борисов като премиер в ново правителство в рамките на този умрял парламент, Брюксел и Балканите пропадали! Борисов трябвало да остане до 2018 г., защото само той можел да управлява Европа и да реши конфликта в Сирия! Волен Сидеров щял да го подкрепи като част от „патриотите“, а доктор Ковачка(и) като водач на 15-те отрепки от ББЦ щяла да подкрепи Слави и Борисов III в името на народа и на мажоритарните избори.
Братя и сестри, тези идиоти ни взимат за малоумници! Заради властта и лакомията си този неграмотен човечец Борисов е готов да обедини всички орки от парламента в нов кабинет на корабокрушенците. Те изтеглиха 20 милиарда дълг за две години, но понеже не им стига, искат да продължат още няколко месеца да крадат. 
Не си дават сметка, че дори и да върнат политическия труп Борисов за трети път на власт с мандата на покойника РБ, това ще свърши като фарс. Борисов III с Агент Иван като министър на отбраната и Волен Сидеров с Ковачки като ариергард в парламента е не армия, а вицът на сезона. Погнусените от жалкия опит за запазване на лапачката ще ги изпъдят с камъни още през март. 
Цинизъм е да оправдават стоенето във властта със Слави и референдума, защото народът го подкрепи именно, за да изхвърли брутално Борисов и подлогите му през прозореца на парламента. Иначе щеше да го направи като февруари 2013.
Какъв Брюксел, какви 5 лева, господа, там никой не бръсне за слива проваления премиер в оставка и дори го подиграват като маймуна. За Юнкер Борисов е „атипик“, проверете какво означава това на техния език, нали знаете английски.
Какъвто и буламач да забърка замаяният умствено от народното изборно кроше атипик с фашаги, ченгета, олигарси и обикновени помияри, няма да ги учуди, защото отдавна „началниците“ са го отписали като неблагонадежден и непоследователен.
После пък реших да погледна и вестника на Пеевски да видя там какво пише за бъдещото правителство на смъртта… И като видях, че нищо не пише, ми стана смешно и ми стана още по-тъжно за тази муха без глава ББ.

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024