Важно

В Алепо откриха масови гробове на сирийци, измъчвани жестоко от джихадистите! „Межд. общност“ коректно си мълчи!

В Алепо откриха масови гробове на сирийци, измъчвани жестоко от джихадистите! „Межд. общност“ коректно си мълчи!

2111162327

В Алепо са открити масови гробове на десетки мирни сирийски граждани, измъчвани жестоко от джихадистите. Потресаващата новина съобщи говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков.

„На много от тях липсват части от телата, мнозинството са буквално застреляни в главата. По всичко изглежда, че това е само началото…“, заяви Конашенков.
Той подчерта, че всички разкрити факти се документират щателно като тежки военни престъпления на терористите и ще бъдат огласени максимално, „за да осъзнаят европейските покровители на т. нар. „опозиционери“ какви са в действителност техните подопечни и да поемат своята отговорност за техните зверства“.

„Единствените, които засега не откриваме в Източно Алепо, са т. нар. „спасители доброволци“ от „Белите каски“, които са тържествено приемани в най-добрите домове в Париж и Лондон и които едва ли не бяха представени за Нобелова награда за мир“, отбеляза ген. Конашенков. „Белите каски“ са сирийска неправителствена организация. Според Русия те са близки до терористичната групировка „Джебхат ан-Нусра“ и се финансират от британското правителство.

Говорителят на руското МО съобщи още, че в Алепо са открити седем огромни склада с боеприпаси, три танка, две оръдия е две реактивни системи за залпов огън. Преди да напуснат Алепо, ислямистите са минирали улици, входове на здания, автомобили и дори детски играчки, разкри още ген. Конашенков.

По-рано в освободените от терористите райони на Алепо руските военни откриха много фото- и виедо-материали, на които самите терористи са запечатали своите зверства. Според сведенията на спасили се жители на града, за саморазправата на джихадистите им било достатъчно само да подозират някого в симпатии към властите в Дамаск.

До този момент „международната общност“ политкоректно си заравя главата в пясъка и мълчи като з.ник, въпреки изпратените наблюдатели на ООН на място. 

Епицентър.БГ

http://epicenter.bg/article/Uzhas–V-Alepo-sa-otkriti-masovi-grobove-na-siriytsi–izmachvani-zhestoko-ot-dzhihadistite–Video-/117030/7/0

Важно

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022