ОБЩЕСТВО

Друсан мигрант удари българка в заведение в Брюксел, жената изпаднала в безсъзнание!

Друсан мигрант удари българка в заведение в Брюксел, жената изпаднала в безсъзнание!

bita_bylgarka_bruksel

Последствията са операция на лицето, споделя Стелиана, която живее в Брюксел

Друсана гад удари българка, която е собственик на заведение в Брюксел. Жената изпаднала в безсъзнание, а охраната пребила наркомана-мигрант.

„Имах дълги години заведения в Брюксел. В едното една вечер сменях едно от момичетата, което бе нощна смяна. Беше хубава лятна нощ. Имах клиенти – две семейства. Всичко беше наред, но влезе един мароканец -пиян, друсан, луд. Изгоних го културно, защото нещо взе да буйства и да дразни всички. Той продължи да досажда. Обадих се на охраната, но мигрантът им скочи. Смляха го от бой. По-късно вечерта копеленцето се върна. Даже не го видях, издебна ме в гръб и ме удари, паднах в безсъзнание“, разказва Стелиана Георгиева във Фейсбук.

„На камерите се вижда как взема стол и го вдига, за да ме удари в главата. Един от клиентите успя да хване стола. От там празни бутилки мята по колите, крещя, вика, а охраната дойде пак. Биха го и близките ми. Извиках полиция, прибраха го да буйства в ареста!  Патрулката ме закара до болницата! Последствията са операция на лицето, но неуспешна. Предстои и втора. Имам вече и дата за дело. Ще го осъдя. Всички са такива нагли, мразя ги“, споделя българката. Друга приятелка, която пък е собственичка на кафе, я простреляха, за да й ограбят парите в заведението, добавя жената.

Европа почерня. Крастави и друсани гадове плъзнаха и по нашите пътища. Оградата, която беззъбата власт слага на границата, не може да ги спре. Спират ги само на сръбско-българската граница. Съседите не ги щат и ни ги връщат. Ако пак изберем безволеви същества, които да слугуват на баба Меркел и мекотелите от Брюксел, България ще се превърне в утайник.

http://avantage.bg/

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
161d161aa3984ee18574c726c4a9114c

Евростат: България остава страната в ЕС с най-ниска продължителност на живота

май 3, 2024