ИНЦИДЕНТИ

Мерцедесът на нафукания сирийски студент, който „стои където си иска“, осъмна залят с блажна боя в Пловдив (СНИМКИ)

Мерцедесът на нафукания сирийски студент, който „стои където си иска“, осъмна залят с блажна боя в Пловдив (СНИМКИ)

Мерцедесът на сирийския студент Хаян Туаир е бил залят с бяла блажна боя, съобщава TrafficNews.bg. Преди два месеца сайтът публикува снимки на пловдивчанин, който бе заснел лимузината спряла в района на кръстовище и облепена с глоби.

Веднага след публикацията, студентът качи в профила си във Фейсбук въпросната статията, а  отгоре написа „Ха ха и ще стои където искам!“. Втората публикация за наглото поведение на водача  предизвика пореден пост, в който той ни обвини, че „всяваме расизъм и етническо напрежение“.

След като като е намерил мерцедеса си, залят с боя, Туаир отново е насочил вниманието си към TrafficNews.bg, като е качил снимки на автомобила си със следния текст „Ето резултатът от Вашите публикации. Очаквайте съдебен спор по реда на закона на Република България“.

Защо и как студентът по медицина е решил, че сайтът е причина за автомобилните му неволи не става ясно. Подобно обвинение би трябвало да е резултат от някаква причинно-следствена връзка, която Туаир не само е установил, но и доказал. Което означава, че той знае кой е авторът на вандалския акт и същият този автор му е признал, че е залял скъпоценния му мерцедес, провокиран от статията за неправилното му паркиране.

Ако студентът е успял да разкрие престъплението, би трябвало да съобщи за това в съответното районно управление. На този етап  по това разследване няма заподозрян. А полицията продължава  работи по всички възможни версии, като не са изключени нито личностни спорове, нито неуредени задължения.

Това означава, че младият господин изказва мнение, което спокойно може да попадне в категорията „клевета“ . Така че вариантът „съдебен спор“ изобщо не е изключен. Друг е въпросът как ще бъдат разпределени ролите, обобщава TrafficNews.bg.

бЛИЦ

http://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/mertsedest-na-nafukaniya-siriyski-student-koyto-stoi-kdeto-si-iska-osmna-zalyat-s-blazhna-boya-v-plovdiv-snimki_news469156.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024