ЗАБАВНО

Психодесен изфантазира какви мръсни договорки имали Борисов и Путин! Зове своите да „изринат боклуците“!

Психодесен изфантазира какви мръсни договорки имали Борисов и Путин! Зове своите да „изринат боклуците“!

75-163078-1_wide

Небеизвестният психодесен антикомунист Димитър Вичев хвърли бомба в социалните мрежи като разкри добре разчертаната план-схема на статуквото преди президенсткия вот. По думите му главни герои в задкулисните договорки са били Бойко Борисов, Красимир Гергов, Корнелия Нинова и Георги Първанов., а целта – задоволяване интересите на руския президент Владимир Путин.

Идеята е била Борисов на първи тур да покаже, че ГЕРБ са най-голямата сила, а на втори да даде победата с малко преднина на Радев. И  по този начин да удовлетвори исканията на Путин. „Искаше да си подготви „голямата коалиция“ с БСП и АБВ в името на България и „като в Германия“. Предварително уреден загубен мач. Губи България, но Борисов спасява „кожата си“ . Ето това бе плана на Борисов, Гергов-Нинова и Първанов. Това бе плана и на олигархията. Но стана друго. Борисов вече е аут от тяхната игра“, твърди Вичев, който на финал зове: „Да ги изринем всичките тези боклуци!“

Ето и пълното съдържание на коментара му, публикуван в личния му профил във Фейсбук:

И да не си мислите, че Борисов не е знаел какви ги върши Решетников с Нинова и Първанов? Все пак ДАНС и НРС са към него. Да не би да се заблуждавате, че „случайно“ не издигна Плевнелиев за втори мандат и че това не бе по настояване на Путин? Голяма грешка ще допуснете ако мислите, че Борисов „случайно сбърка“ като номинира един от най-неизбираемите кандидати на ГЕРБ. И то в последния момент го съобщи пред всички. И призна, че е казал на „вицепрезидента“ 15 мин. преди това, че ще бъде той. Горкият Манушев, как се радваше…Борисов трябваше да бъде сигурен, че партийния кандидат на ГЕРБ НЯМА да спечели. Но не вярваше, че ще загуби още на първи тур и за това се направи на „мъжкар“, че ще подаде оставка ако загуби на първи тур. Така без да очаква настрои срещу себе си и Цачева целия протестен вот. Идеята му е била на първи тур да покаже, че са най-голямата сила, а на втори да даде победата с малко преднина на Радев. И така да удовлетвори исканията на Путин. Искаше да си подготви „голямата коалиция“ с БСП и АБВ в името на България и „като в Германия“. Предварително уреден загубен мач. Губи България, но Борисов спасява „кожата си“ . Ето това бе плана на Борисов, Гергов-Нинова и Първанов. Това бе плана и на олигархията. Но стана друго. Борисов вече е аут от тяхната игра.

Но нашата задача е друга. Да ги изринем всичките тези боклуци. И с избори това скоро НЯМА ДА СТАНЕ.

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/220188-mrasni_dogovorki_mezhdu_borisov_i_putin_razkri_viden_antikomunist

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023