Коментари

Гневен коментар от мрежата: Е, Славчо, при теб всичко е менте! Нападнахте и новия МАЖОРИТАРНО избран президент! Просташко!

Гневен коментар от мрежата: Е, Славчо, при теб всичко е менте! Нападнахте и новия МАЖОРИТАРНО избран президент! Просташко!

16105815_1539415369431754_2257968798073431896_n

Публикуваме без редакционна намеса гневен коментар на Кирил Стаменов от фейсбук срещу поведението на Слави Трифонов и тези, които обслужва. Поводът е последното му предаване, в което оплюха президента Радев:

Славчо Трифонов, който превърна шоуто си в политическо предаване, снощи той и двама от неговите сценаристи не се посвениха да оплюят и новоизбрания български президент Румен Радев!
Тези вече са тежко болни с извратеното им им его и самочувствие без покритие, с рева който надават за мажоритарен вот, с когото ще докарат откровените олигарси, отново милионерите като Бойко Борисов на власт, не спират да реват като ненормални и да обиждат всички и всякой, за това, че КС ги отряза за новите парламентарни избори след техния референдум, за който наистина гласуваха доста българи!
Нищо против това да търсиш правата си, Славчо, нищо против манипулацията която направиха депутатите от бившето вече НС и КС командвани и изпълняващи разпорежданията на бившия премиер, диктатора Бойко Методиев Борисов, с когото вече сте първи дружки!
И винаги сте били! При теб всичко е менте … При него също!
От една порода сте, Славчо Учиндолски софиянецо от Драгалевци! Разлика няма …
Сега нападнахте в деня в който новия български МАЖОРИТАРНО избран нов български президент Румен Радев в деня в който положи клетва пред българския народ, НС, българския патриарх!
Това е меко казано неприлично, просташко, нямащо нищо общо с културните и възпитани хора, каквито в просташкото ти шоу няма!
Ти достигна и под просташкото ниво на онзи олигофрен от РБ Караджов, Валери Симеонов и приятеля ти Бойко Борисов!
Къде беше онзи другия олигофрен, дето къса в ефир снимки на президенти?
Защо не се появи този малоумник за да скъса и снимката на новия, мажоритарно избран, както призоваваш ти снимката и на Румен Радев?
Защо не направихте тази простотия за да видите какво щеше да ви случи и да отидеш отново в подлеза на ЦУМ да продаваш мартенички?
Защо не се пробвахте, а?
Къде са СЕМ, къде е прокуратурата, къде са вашето отдавна забравено достойнство, къде са революционните ви песни?
Кого плюете, нещастни палячовци? Новия български президент в деня на полагането му на клетвата пред българския народ ли?
Грешка, Славчо и компания! Голяма грешка …
Този път се наака, ама много се наака и трудно ще ти изперят твоите сценаристи миризливите памперси!
БЕЗСРАМНИК И ПРОСТАК!
Хайде, бегай да продаваш мартеници, по-ще ти отива, чалгаджия нещастен, откровен циник и лъжец, гонещ и гледащ само собствените си интереси и интересите на мутрите от които си тотално зависим!

(снимка-„Шаржопедия).

Кирил Стаменов, фейсбук

https://www.facebook.com/kiril.stamenov.18/posts/1539415662765058

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024