Политика

ИЗВЪНРЕДНО! Гръмна лют скандал в коалицията на „патриотите“! ВМРО къса с „предателя Симеонов“, отива на избори само с „Атака“!

ИЗВЪНРЕДНО! Гръмна лют скандал в коалицията на „патриотите“! ВМРО къса с „предателя Симеонов“, отива на избори само с „Атака“!

Bez-ime

Скандал избухна в уж единната патриотична коалиция между ВМРО-НФСБ и „Атака“. Поводът стана изявление на Валери Симеонов пред медиите преди два дни срещу президента Радев.
Симеонов го нарече „шофьор на самолет без биография, довел една дълга жена със себе си в парламента“. Срещу това скочиха от ВМРО.

„Националният изпълнителен комитет на ВМРО заявява, че изявленията на председателя на НФСБ Валери Симеонов, направени в няколко национални медии, не са съгласувани с ръководството на парламентарната група на Патриотичния фронт и следва да се приемат като позиция само на НФСБ. Този тип изявления подхранват партийния егоизъм и рушат коалиционните отношения“, се казва в позиция на партията на ВМРО.

В прессъобщението се уточнява кое точно изказване на лидера на ВМРО е дало повод за разграничаване. Каракачанов не е съгласен с нападките на Симоенов към президента Румен Радев. Каракачанов коментира също, че на изборите ВМРО и „Атака“ ще се явят заедно, а предатели като Симеонов нямат място в тяхната коалиция. Според Каракачанов след предсрочния вот ни очаква патова ситуация, като нито една партия няма да има необходимото мнозинство.

За втори път Каракачанов критикува казаното от своя колега.

ОТ ФОРУМА

Валерката се оказа по-голям помияр даже и от Янето Янев ! Всички помним колко много беше оплюван Бойко по СКАТ , ама после като дойде ред да разпределят баницата – Симеонов стана най-верния пудел на „Мутрата“ както преди това лично го наричаше ! За Сидеров пък да не говорим. Плю, Плю ,Плю , пък после му ХОДИ НА КРАКА в телевзия Алфа да лиже ! Пази ни боже от таквиз хонорувани „патриоти“ !

Фрог нюз

https://frognews.bg/news_127374/Razdor-v-patriotichnata-koalitsiia-zaradi-prezidenta-Radev/

Политика

More in Политика

ezgif-3-228be48fba

Изтече таен запис №3 на Кирил Петков: Даваме Горанов на „Магнитски“… АУДИО

май 21, 2024
пееф

Пеевски: Нещата са чудовищни! Асен Василев искаше да е премиер, Христо Иванов – президент

май 21, 2024
phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024