Коментари

Има нещо гнило в Дания! Толкова злоба и простотия някак си не е нормална!…Мадона: Тръмп, лапай х*й!

Има нещо гнило в Дания! Толкова злоба и простотия някак си не е нормална!…Мадона: Тръмп, лапай х*й!

мадона-тръмп
Доналд Тръмп, лапай х*й, не съм твоята кучка. Така се обърна поп иконата Мадона към президента на САЩ Доналд Тръмп по време на протеста на жените във Вашингтон. Разгневена съм, мислех си дали да не взривя Белия дом, но избрах любовта, каза легендарната певица. Демонстрацията събра около 500 000 души. Това съобщи в Twitter Кевин Донахю, зам.-кмет по обществената сигурност и правосъдието, предаде АП. Представител на местните власти допусна, че участниците в похода може да са повече от половин милион. Той обаче обясни, че точният им брой не може да бъде изчислен, тъй като ниските облаци не позволяват въздушните снимки.
Коментарът:

Има нещо гнило в Дания…Това си мисля тези дни, когато гледам огромната злоба, която се изсипва срещу Доналд Тръмп. Нямам информация друг държавен глава на тази страна, която е безспорен еталон за демокрация, да е бил посрещан с толкова неприязън.
Доналд Тръмп, харесва ли се, или не – е легитимно избран президент на САЩ. И като такъв трябва да се приема от народа си. Няма лошо в протестите, но те някак намирисват на нагласеност, на дирижираност. В хора дори се включи Барак Обама и стигна да абсурди в озлобеността си. След като не можа да преглътне загубата на фаворитката си Хилари Клинтън, той реши да обвини „вечния виновник“ – Русия. И не усети, че си вкарва автогол. Щом като Русия е толкова вездесъща, че да може да определи кой да бъде президент на голямата сила САЩ, тогава остава въпросът какво е правил Обама по време на управлението, какви ги е вършил?!
Държавният секретар Джон Кери се включи в протестите срещу Тръмп като един народен водач. В крайна сметка защо демократите в най-демократичната страна не могат да преглътнат Тръмп?! Дали не защото той обяви, че ще промени агресивната политика на САЩ, ще спре войните, ще подобри отношенията си с Русия?!
Няма лошо да се протестира дори срещу държавния глава. Даже е добре, когато това е възможно. Значи демокрацията е истинска. Но протестите в САЩ са истерични и това вече ги прави съмнителни, меко казано.
Защо им беше на безспорни таланти, любимци на целия свят, като Робърт де Ниро и Мерил Стрийп да изпадат до нивото на махленски грубияни в озлоблението си срещу Тръмп?! Аз обожавам и двамата, израснала съм с техните филми и до ден днешен съм склонна да ги гледам за трети, четвърти, пети път… И, признавам, бях смутена от грубия език на Роберт де Ниро. А Мадона се изживява като народен трубадур, та започна да сипе гнусни цинизми и да призовава хората да тръгнат след нея.
Защо, бе, хора? Не ви ли е достатъчен огромният блясък, който имате? Та започнахте да търсите още и още светлини от прожекторите?! То и политиката е сцена и то не по-малко професионална от артистичната. Но е друга и трябва да се играе от можещи. А явно артистите се оказват неподготвени, след като си служат с ругатни. Само слабите налитат на бой, силните убиват с финес. Същите таланти можеха да постигнат целите си и наистина да поведат хората след себе си, с дипломатичност. Можеха да изтеглят на хората душите с памук.
Та пак си викам – има нещо гнило. Толкова злоба и простотия някак не е нормална.

Албена Борисова, фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024