Коментари

Към Валери Симеонов: Ние, пилотите на България, ще ви потърсим отговорност и ще ви осъдим!

Към Валери Симеонов: Ние, пилотите на България, ще ви потърсим отговорност и ще ви осъдим!

Обръщение към Валери Симеонов! От полковник о.з. Иван Апостолов- военен пилот и инструктор Първи клас

Bez-ime

Господин Симеонов, не мога да пиша уважаеми, защото не изпитвам никакво уважение към Вас. Пиша Ви в учтивата форма, защото това го изисква протоколът, а не от уважение. По телевизията пред целия български народ Вие нарекохте Румен Радев шофьор на самолет. С това Вие обидихте пилотите в целия свят във всички времена.

Но нека говорим за българските пилоти. Известна ли Ви е ролята им в Балканската война? Известна ли Ви е отбраната на София? Известна ли Ви е ролята на българската авиация в опазване на въздушните граници на България по време на Студената война? Препоръчвам Ви да прочетете книгата ,,На границата на възможното”. И не само нея. ,,Преживяното в небето” от полковник Пръвчев и много други.

Накратко ще опиша себе си, а това е огледало за всеки пилот. Няколко хиляди полета, десетки аварийни случая, стотици бойни дежурства, излитания по контролни и реални цели и пр. Г-н Симеонов, ако сте били при мен само в един от тези полети, щяхте да се наакате. Аз не омаловажавам професията на шофьора. Не се отнасям с пренебрежение към никоя професия. Но ми кажете има ли по-престижна професия от тази на военния пилот?

Аз няма да коментирам Вашето държание в залата. Но Ви заявявам, че на мястото на Президента аз бих Ви казал същото. Дори много Ви е дал.

С пълно разочарование от Вас и подобните Ви, от мен, Иван Апостолов, и подобните ми. И бъдете сигурен, че ние, пилотите на България, ще Ви потърсим отговорност и ще Ви осъдим. Ако не по съдебен ред, то на изборите.

Източник: alarmanews.com

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024