Коментари

М. Ташева: “Да, България“ е ГМО, ксерокопие на американския политически комитет „Да, Калифорния“!

М. Ташева: “Да, България“ е ГМО, ксерокопие на американския политически комитет „Да, Калифорния“!

%d1%85%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%belkjhg-2

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов „Да, България“ е копие на американския политически комитет „Да, Калифорния“. Това твърди депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева. Според нея, формацията е външен опит за консолидация на разпарчетосаната маса на професионалните протестъри и костовистката клиентела

Ето какво пише още депутатката във фейсбук:

Като всяко ГМО на политическия ни пазар, и новата партия „Да, България“ на Христо Иванов (Бойкикев) е ксерокопие на американски „проект“.

 Става дума за политическия комитет „Да, Калифорния“, който води кампания за отделяне на щата от САЩ чрез референдум, планиран за 2019 г. Комитетът е вдигнал мерника на Доналд Тръмп – както може да се очаква от калифорнийци, които от един век гласуват масирано за Демократическата партия и сега са бесни, че Хилари Клинтън претърпя поражение.

 Просто на Сорос не му се дават пари за ново брандиране. Има готов продукт, човекът, трябва да го използва докрай. Като онова 30-годишно юмруче, дето още върши работа където и да го боднеш – в Бълария, в Грузия, в Русия, в Египет…
И като гледам „новите“ лица на тази партия по Би Ти Ви, ми става мъчно за това момче, Хекимян. Вместо да хаби ценни минути с въпроси към Мануела Малеева за успехите на Григор Димитров (за които тя не успя да каже една смислена дума), водещият би трябвало да завърти темата към източниците на финансиране на новия ‘проект’.

Ясно е, че това е външен опит за консолидация на разпарчетосаната маса на професоналните протестъри и костовистката клиентела (фамилията Малееви, например). Чии интереси ще изразява в България? Малеева каза, че за учредяването й са дошли „хора от 11 страни“.

 От кои страни? Нейните роднини от Швейцария присъстваха ли? Каква част от учредителите съставляваше групата на дошлите от чужбина? Знаят ли защо народът веднага нарече партията им „Дай, България“?

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024