ОБЩЕСТВО

Трогателно! Постъпката на тези младежи в новогодишната вечер просълзи социалните мрежи! (ВИДЕО)

Трогателно! Постъпката на тези младежи в новогодишната вечер просълзи социалните мрежи! (ВИДЕО)

%d0%bd%d0%b5%d0%bc%d0%be%d1%89%d0%b5%d0%bd1483365609-sistemen-bufer-3
Немощен възрастен човек с бастун затъна в снежния капан на метри от собствения си дом навръх Нова година в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“. Дълбоките преспи и силния снеговалеж свариха неподготвени и пешеходците, особено за по-възрастните жители на града.

Дядото, който беше излязъл да напазарува до близкия магазин, изведнъж се оказва в клопката на снежната буря, която за минути покри целия град в бяло и с огромни усилия, падайки и залитайки в дълбоките преспи се предвижва към входа на блока, в който живее, пише burgasinfo.com.

За щастие обаче двама млади хора бързо се притичат на помощ на безпомощния пенсионер. Тичайки в снега, те с лекота стигат до него и по подхващат под двете мишници, за да му помогнат да се прибере. Видеото с благородната постъпка, заснето от Мартин Иванов и разпространено в социалните мрежи, просълзи стотици бургазлии.

„Заснех го днес, живея наблизо, но на 8-мия етаж и нямаше време аз да помогна, но видях младежите и реших, че постъпката им трябва да бъде видяна“, пише Иванов.

„Просълзихте ме, млади хора! Браво на вас! Нека доброто ви се връща стократно! И вашите деца ще са добри хора с такива родители! Направихте празника ни още по-усмихнат! Весели и светли празници!“, пише в коментарите Мима Пенева.

„Нека 2017 е годината, в която започва да се възражда доброто, скрито във всеки от нас!“, пък се надява Мария Царева. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

БЛИЦ

http://www.blitz.bg/obshtestvo/postpkata-na-tezi-mladezhi-v-novogodishnata-vecher-proslzi-sotsialnite-mrezhi-video_news476115.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024