Коментари

Прокуратурата ще проверява имало ли е секс между Ангел и Златка, която роди бебето Динко!

Прокуратурата ще проверява имало ли е секс между Ангел и Златка, която роди бебето Динко!

index

Районната прокуратура в Сливен ще проверява имало ли е полов контакт между шестокласниците Ангел и Златка. Това е много интересно, тъй като шестокласничката вече роди едно от първите бебета за 2017-та. Аналогичен случай е регистриран и в Белоградчик. Аналогичен случай бе отбелязан и в началото на 2015 г. Най-малката и най-младата родилка, родила на 11 година, живее в квартала на 13 годишната Златка. Златка не ходи на училище.

Районната прокуратура, вместо веднага да арестува родителите на тия деца-аборигени, започва глупави и безсмислени разследвания и проверки на очевидното.

Да оставим настрана, че това е административна и наказателна неграмотност, каквото и да ми кажат за законовата уредба по тези и подобните им казуси. Тези примати живеят не на ръба, а изцяло извън закона. А закон има. Закон, който задължава родителите да контролират децата си, да носят отговорност за тях и да ги пращат редовно на училище.

Очевидно процесите, свързани с циганската популация са изцяло извън контрола на държавата и обществото. Продуктите на тая безконтролност са налице и се мултиплицират с ужасяваща скорост. А от страна на държавата, политиците и останалите управленци не се забелязват никакви реакции. Ясно е кой ще бере горчивите плодове на държавната некадърност и безхаберие – нашите деца и внуци.

На политиците и управленците ще кажа саамо, че е добре да надзърнат в интернет и да се запознаят със смисъла на понятията етнически конфликти и граждански войни и пет минути преди да заспят, да потърсят отговор на въпроса с какъв облик и с каква биография ще влязат в историята. Ако изобщо има кой да я пише тая проклета нашенска история.

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024