СВЯТ

Путин и Тръмп договарят премахването на ПРО от Румъния и Полша! За да спре Тръмп, Сорос готви финансов Армагедон!

Путин и Тръмп договарят премахването на ПРО от Румъния и Полша! За да спре Тръмп, Сорос готви финансов Армагедон!

тръмп-путинphoto_verybig_1486049

Според бившия директор на ЦРУ Майкъл Морел руският президент Владимир Путин иска да се споразумее с новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп да блокира разполагането на елементите на ракетния щит на НАТО на територията на Румъния и Полша, предаде Romania Insider.

 „Путин играе игра в дългосрочен план. Първото нещо, което той ще поиска, ще бъде среща на високо равнище с Тръмп, при която ще се постигне споразумение – САЩ ще се съгласят да премахнат западните санкции срещу Русия заради Украйна и да не разполагат елементи на ПРО в Румъния и в Полша в замяна на общи военни усилия срещу „Ислямска държава“ в Сирия“, заяви Морел.

Той добави, че подобно споразумение ще има стратегически ползи за Путин, „който разчита, че вътрешнополитическите ползи за Тръмп – по-голямата част от населението на САЩ не се интересува от Украйна и противоракетната отбрана в Източна Европа, но се интересува от „Ислямска държава“, да засенчи стратегическите интереси на САЩ“.

 Системата за противоракетна отбрана на НАТО бе разположена в Девеселу в Южна Румъния и бе задействана през май 2016 г. въпреки руските възражения. Подобна система ще бъде разположена и в Полша.
Разочарован от неуспешния си опит да контролира бъдещето на САЩ и световната политика, Джордж Сорос се връща към това, което познава най-добре – да манипулира пазарите, в отчаян опит да спре Доналд Тръмп в опита му да разруши щателния му план за установяване на Нов световен ред. Това пък съобщава изданието yournewswire.com.

Планът на Сорос да пробута в Белия дом своята марионетка – Хилари Клинтън, не успя, независимо от многото милиони, хвърлени от милиардера.

Опитите му да дестабилизира положението в страната чрез финансиране на фалшиви протести също не успяха. В резултат плановете на Сорос бяха сринати и това е необичайно положение за пад 80-годишния финансист, каквото досега не е наблюдавано.

Новите трикове на Сорос – финансиране и контрол на марионетъчни политици и движения, вече са известни по цял свят, което застави прословутия милиардер да се върне към изпитаните и проверени методи за установяване на контрол.

Сорос отново манипулира пазарите

Анализаторите, които отблизо следят поведението на „ранения звяр“ през последните няколко седмици, вече са определили неговия следващ ход. Съобщенията говорят, че фондовете на Сорос, които той харчеше за Хилари Клинтън, са съвсем незначителни в сравнение с огромните суми, които той в момента хвърля на пазара на облигации.

Планът се състои в това да се организира „финансов Армагедон“, за да бъде тласнат западният свят и в частност САЩ, към ръба на пропастта. И от пепелта като феникс да се възроди Новият световен ред на Сорос.

Финансистът смята, че пазарът е слабото място на Тръмп и твърди, че Тръмп няма никакви шансове „да оживее“ след атаката на пазарите. Той злорадо се надява, че бъдещият президент на САЩ ще бъде унищожен и няма да успее да се съсредоточи в задачата си „да направи Америко велика отново“, пише изданието.

„Начинът, по Сороса подчини Английската банка и разруши икономиката на Малайзия, в един прекрасен ден ще бъде разглеждан единствено като разгрявка за мащабната му операция за глобален финансов Армагедон“, твърди аналитик от „Уолстрийт“.

Източник Епицентър.БГ

Източник: КРОСС

СВЯТ

More in СВЯТ

cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Експерт: Военните игрички на Запада в Украйна ще приключат с ядрен отговор на Русия

май 2, 2024
1010x570

Председателят на Кримския парламент: Не са забравени жертвите в Одеса, нито техните палачи. На всеки ще се въздаде според делата

май 2, 2024
1010x570

В Москва откриха изложба на западно военно оборудване, заловено в Украйна / ВИДЕО

май 1, 2024
знаме - ес

ЕК откри официално производство срещу Фейсбук и Инстаграм заради „руска пропаганда за евроизборите“

април 30, 2024
лари

Бившият аналитик на ЦРУ Лари Джонсън: Украинците губят и никакви пари на света няма да им помогнат

април 30, 2024
756723892647978

Кличко: Украйна може да спре да съществува след няколко месеца

април 29, 2024