Личности

Русия никога не е оказвала натиск върху мен! Медиите фабрикуват фалшиви новини и компромати!

Русия никога не е оказвала натиск върху мен! Медиите фабрикуват фалшиви новини и компромати!

donald_trump_ap_16204123468951_1300

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп отхвърли като фалшификации твърденията на американски медии за съществуването на „руски компромат“ срещу него. Той припомни, че според Москва документът е изфабрикуван и „пълна лъжа“, пише „Известия“ в сряда (11 януари).

„Русия заяви преди малко, че непотвърденият доклад, за който са платили политическите ми опоненти, е пълна фалшификация и лъжа“, написа Тръмп в Twitter.Той заявява, че Русия никога не го е шантажирала, нито има някакви връзки с Москва.

„Русия никога не се е опитвала да оказва натиск върху мен. Аз самият не съм свързан с Русия – нито чрез сделки, нито чрез задължения, нищо!“, написа Тръмп.

Бъдещият президент на САЩ твърди, че опонентите му се опитват да омаловажат победата му на изборите, разпространявайки фалшиви новини.

Спецслужбите не биваше да допускат разпространяването на подобни фалшиви новини. Това да не е нацистка Германия?“, написа Тръмп.

По-рано телевизия CNN съобщи, позовавайки се на анонимни източници, че спецслужбите на САЩ разполагат с информация за наличието на „руски компромат“ срещу Доналд Тръмп. Малко след това сайтът BuzzFeed публикува уж предоставен от американското разузнаване 35-страничен доклад, посветен на „руското досие“ на политика. В него се говори за видеозаписи със сексуални извращения на Тръмп, заснети от руските спецслужби в московския хотел, в който отсядали Барак Обама и съпругата му. WikiLeaks вече опроверга автентичността на документа.

РУСКИ ДНЕВНИК

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023