Политика

Борисов в собствен сос: Как БСП ще ни прави децата? Стефан Данаилов, Тома Томов, кой….

Борисов в собствен сос: Как БСП ще ни прави децата? Стефан Данаилов, Тома Томов, кой….

баце3191109ad8214e4c8df6c0c52f5c3f1e_L

Как БСП ще ни прави децата, пази Боже да не тръгнем да изпълняваме заръката на БСП“. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред БТВ част от предизборната програма на социалистите, в която се казва, че партията ще работи България отново да стане 8 милиона лева.

„Кой ще знае как става това? Стефан Данаилов, Тома Томов, кой….Живеем в ужасно тежко време с пламтящи конфликти, които могат тежко да се отразят на България. И да се занимавам с подобни абсурди, че БСП ще ни направят 8-9 милиона…ако си изберат хората да им правят деца, да им правят“, коментира предизборната програма на червените Борисов.

„Ако някой пенсионер каже, че по времето, когато управляваше БСП, са били доволни от пенсиите, аз ще се съглася с тях. Нали помните – имаше едни като Дойнов, Луканов…ние тогава сме марширували по плаца, допълни лидерът на ГЕРБ.

На въпрос за здравеопазването Бойко Борисов заяви, че над 3 милиарда лева са давани за този сектор без нищо да се е променило. Москов положи много усилия, но това е сектор, в който още много може да се желае, каза той.

На въпрос дали са се пробвали хора да го корумпират, той посочи, че ако е имало такива, той ги е давал на прокуратурата. Два пъти са ме обирали навремето, един път ми бяха упоили кучето и ми взеха покъщнината – телевизори, едно мъничко видео, музики….това беше 1992, 1993 г., каза лидерът на ГЕРБ на въпрос обиран ли е домът му в Банкя. Той обясни, че след като е станал главен секретар на МВР крадците са били прибрани.

„Като спря да работя защо да не се възползвам от предложените от нас ваучери за гледане на внуче по 500 лева за тези баби и дядовци, които помагат да работещите родители“, каза той и допълни, че българската жена работи и гледа деца, и трябва да е спокойна.

„Ако бях главен секретар, нямаше да мръдна от селата, в които обират възрастните хора, докато не заловя тези крадци. Аз съм убеден, че и сега колегите работят много. Не успяхме да направим всичко за 1-2 години. Сега ще наложим цялата си воля да направим всичко, което сме пропуснали. Мога да гарантирам, че ще пратим хора и ще има видео наблюдение навсякъде. Патрул ще минава през всяко едно място“, каза лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че хората на повярвали на него и партията му заради полицейската му работа.

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Borisov–Kak-BSP-shte-ni-pravi-detsata–Stefan-Danailov–Toma-Tomov–koy-/123705/2/48

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024