Политика

bTV сътвори пошла гротеска с карикатура на Борисов и Нинова!… Той към внука си: Не е лошо да си дедо, сине! Лошо е да спиш с баби!

bTV сътвори пошла гротеска с карикатура на Борисов и Нинова!… Той към внука си: Не е лошо да си дедо, сине! Лошо е да спиш с баби!

култов1489042598-0000330532-article

„Не е лошо да си дедо. Лошо е да спиш с баби!“

Такава шега си направи бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе гост на предаването „Тази сутрин“ по БТВ. Авторите на предаването показаха на Борисов карикатура, в която той и лидерът на БСП Корнелия Нинова са в едно легло, а в надписа, той казва на Нинова : „Разбираме се по мъжки, този път ти си отгоре!“

Аууу“, реагира Борисов като видя карикатурата и закри очите си с ръка.

„Не правете така – грозно е! Тя си има деца, семейство. Аз имам дъщеря, айде внукът ми е малък и не разбира, ама минаваме граници с тия картинки“, обърна се към водещия предаването Антон Хекимян Борисов.

Бившият премиер каза, че внучето му го нарича „дедо“. „Аз обаче му казвам: „Не е лошо да си дедо, сине, лошо е с баби да спиш“, пошегува се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разкри и защо не е семеен: „Не обичам да ми се поставят условия. Мразя „или или“. Може би и затова не съм женен“.

Борисов си призна, че е щастлив, че внукът му ходи, пее и се радва на щангите. „“Внучето е добре, да е живо и здраво. Когато го заведа във фитнеса се радва на дрънченето на щангите“, поясни гордият дядо.   „Малък е и не разбира много, но само търси майка си, реве и киселее“, сподели още Борисов.

Запитан дали му пее песнички, бившият премиер бе откровен – „Не мога да пея и не му пея.“

В сериозната част на интервюто Борисов изрази притесненията си от патовата ситуация, която може да се получи след вота. „26 март ще мине, важното е какво ще стане на 27 март“, уточни още той и продължи, че важното е да се намерят сериозни и стабилни партньори, с които да се направи стабилно правителство. „Още след първия ден на създаване на парламента, той ще бъде поставен под сериозен натиск. Той ще дойде от референдума, който няма да се игнорира и забрави“, предупреди Борисов.

 

Нямам страх да се изправя на дебат срещу Нинова. Страшното е те да не спечелят изборите, защото винаги след тяхно управление идва разруха“, продължи той.

 

„Повече няма да се съглася на дебат обаче. Няма да говоря с нея. Още повече щом съм страхлив, ще дойде време да й го напомня“, отсече лидерът на ГЕРБ.

 

„Избрахме нов президент, но изведнъж след като спечели Радев премиер стана Герджиков, а здравен министър – човек на Иван Костов. Дали от БСП са си представяли това?“, попита Борисов.

 

„Когато говориш неистини, е трудно да се опонира“, така лидерът на ГЕРБ обясни защо не влиза в обяснителен режим на обвиненията на червената лидерка.

Епицентър, Би ти ви

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024