ИНЦИДЕНТИ

Бурен скандал в КАТ! Баща беснее: Униформени нарочиха чисто новото ни БМВ за крадено, закопчаха сина ми и се държаха безобразно!

Бурен скандал в КАТ! Баща беснее: Униформени нарочиха чисто новото ни БМВ за крадено, закопчаха сина ми и се държаха безобразно!

КАТ-Пловдив1465381490-gettyimages-143389481
Пловдивски катаджии нарочиха чисто ново БМВ за крадено, след което задържаха за проверка колата и шофьора. Странната ситуация се е разиграла на 25 април т.г. на Голямоконарско шосе. За нея разказа бащата на 20-годишния водач Ангел А., пише „Марица“.
Около 16 часа младежът пътувал с бавареца с немска регистрация към Царацово, където е семейната им фирма. До пресечката с ул. „Георги Бенев“ момчето било спряно от полицейски патрул. Униформените го упрекнали, че е направил десен завой от средна лента. Ангел обаче им обяснил, че патрулката е заела лентата и нямало как да извърши маневрата.
Вероятно двете страни са си разменили реплики, защото полицаите заявили на младежа, че трябва да извършат проверка на автомобила и му наредили да отиде в сградата на КАТ. Там качили БМВ-то на канала и заявили, че вероятно колата е крадена, тъй като номерът на рамата съвпадал с този на издирвана кола. По тази причина затворили Ангел в стая с няколко униформени и го държали там близо два часа.
„През това време не са разрешили на сина ми да се обажда по телефона. Крещяли са му и са се държали с него по безобразен начин, вероятно са го смятали за крадец. Когато накрая го открихме, служителите отказаха да се легитимират и бързо се покриха. А шефката на КАТ ни заяви, че не може да караме колата с немски номера в България, и да ходим да живеем в Германия“, разказа бащата на младежа Иван.
Той има фирма за обезвреждане на опасни отпадъци и твърди, че автомобилът е закупен с фактура от представителството на БМВ в Германия. Бил с немска регистрация, защото е регистриран на фирмата-майка, с която работел там.
След бурната разправия, която продължила два часа, момчето и колата били освободени от КАТ, но никой дори не си помислил да се извини за неоснователните обвинения и задържането на момчето. „Марица“ потърси мнението на пловдивската полиция по случая. От там обещаха да извършат проверка и след това да предоставят позицията си.

http://www.blitz.bg/kriminalni/bashcha-besnee-katadzhii-narochikha-chisto-novoto-ni-bmv-za-kradeno-zakopchakha-sina-mi-i-se-drzhakha-bezobrazno_news508289.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024