Важно

Германски съд нанесе удар по мигрантската политика на ЕС, постанови кардинално решение за бежанците, касаещо пряко България!

Германски съд нанесе удар по мигрантската политика на ЕС, постанови кардинално решение за бежанците, касаещо пряко България!

германски съдphpb1pjzb_559x

Съдът в Хановер забрани връщането на бежанци в България, съобщава германското радио Deutschlandfunk, цитирано от агенция „Фокус“.

Това става, след като 19-годишен кюрд е обжалвал решение за депортиране в България. На него му е било предоставено убежище в нашата страна, но е продължил пъти си към Германия заедно със семейството си заради лошите условия.

След като искат да го депортират в България, той отказва и търси правата си по съдебен път.

Административният съд в северния град мотивира решението си с лошите условия, която страната ни предлага за бежанците и заплахите, пред които са изправени те.

Говорител на съда заявява, че забраната ще остане в сила за неопределено време, докато ситуацията в България не се промени из основи.

Решението не е прецедент. През миналата година магистратите в Саарлуис, провинция Саарланд, отсъдиха, че подалите молби за убежище, които първоначално за регистрирани в България и Унгария, няма да бъдат връщани там.

Офнюз

ОТ ФОРУМИТЕ:

Решението било „кардинално“.
Аз бих предпочел решението да е „радикално“ , а ако у германеца вземе та се събуди „Онзи, чийто име не може да се произнася“ може и да има „окончателно“ решение .
Ама няма да се събуди !!!
А иначе се присъединявам към мнението на Пламен Монов – за германските „партньори“, това българите се явяваме по-нисши от мюслита и тарамбуки.
Което впрочем не означава да бягаме от ЕС, вярвам – няма къде да отидем. Но когато картите са на масата всеки ще има моралното право да отстоява интереса си пред останалите „партньори“.
А към германиците: Да са ви честити новите „немци“ , явно още много грехове има да изплащате. Ей го – преди два часа изтече новината как един черен „гост“ с мачете онодил една германка пред очите на придружаващото я третополово същество, скромно отбелязано в публикацията като „нейн приятел“.
Плащай , плащай !!!!

Дръжте си ги там .. няма да се променяме .. можем и другите които са тук да ви ги изпратиме без право на връщане !!! Давайте им социални . Хранете ги .угоявайте ги.. те за благодарност няма да работят .. ние си имаме такива хора в излишьк даже . Да предлагам тези пари да отидат при нашите деца и родители те заслужават налите социални !!!

Няма да ги връщат , но санкции ще има , и то големи !

Защо никой не пита Борисов какво е подписвал, защото това не го е свършил никой друг, а той лично. Сега Европа ще ни натисне да оправим условията за бежанците и после масово ще ни ги връщат, а германците си вързаха гащите. Честито! Да са ни честити ГЕРБ!

https://offnews.bg/news/Sviat-_12/Germanski-sad-zabrani-vrashtaneto-na-bezhantci-v-Balgariia_652496.html

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022