Политика

Жени Марчева съсипа гореща депутатка от „Воля“ в ефир! Боряна Георгиева онемя след нейна интимна СНИМКА с Марешки!

Жени Марчева съсипа гореща депутатка от „Воля“ в ефир! Боряна Георгиева онемя след нейна интимна СНИМКА с Марешки!

боряна1493014094-vvvv
Новата депутатка Боряна Георгиева от партия „Воля” се изложи много яко в първото си телевизионно участие. Народната представителка, която преди време е била моделка, гостува в студиото на Жени Марчева по bTV, но вместо да се държи като любезна домакиня, водещата директно атакува новата депутатка.
Марчева заби Боряна с директни въпроси какви умения има, но не пропусна да започне с моделските й изяви. Хубавицата, която слуховете спрягат за любовница на лидера на „Воля” Марешки, опита да се измъкне, че позирането пред фотоапарати не е основното й занимание. „Ами кое е тогава”, попита Марчева, а Боряна с видимо притеснение започна да обяснява, че е изучавала туризъм.
„Е, то всички сме учили”, закопа я Марчева. Най-сюблимният момент обаче настъпи, когато журналистката извади на показ интимна снимка, на която Боряна нежно гушка лидера си Марешки. „Няма нищо лошо в това, близки сме си”, смутолеви младата депутатка.
Тя разказа, че познава варненския бос от около 15 години, когато била още тийнейджърка. За Боряна Георгиева, която е регионален директор за аптеките във Варна, отдавна се носят слухове, че споделя и постелята на бизнесмена.
Местни медии твърдяха, че той се е разделил с нея, но явно това са спекулации, след като тя получи избираеми места за следващия парламент и вече е факт от състава му.

http://www.blitz.bg/politika/zheni-marcheva-ssipa-goreshcha-deputatka-ot-volya-v-efir-boryana-georgieva-onemya-sled-neyna-intimna-snimka-s-mareshki_news507028.html

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024