ИНЦИДЕНТИ

Нашенски баш майстор съсипа италианци, защото не му плащали! Отмъсти си по брутален начин

Нашенски баш майстор съсипа италианци, защото не му плащали! Отмъсти си по брутален начин

мивки1493018778-aaaa

Нашенски баш майстор отмъсти на италиански шефове, като съсипа апартамента, който му възложили да ремонтира, и дори специално му купили самолетни билети от България. Случката, наподобяваща сюжета на великия български филм „Баш майсторът“ и особено сцената, в която героят на незабравимия Кирил Господинов, недоволен от заплащането, запушва със стара шапка комина на вдигнатата от него вила, се разиграла в град Биела, западно от Милано. Българинът, вбесен от отказа на собствениците да му платят некачествения според тях ремонт на апартамент, запушил със силиконова пяна канализацията, пише „Телеграф“.

Нашенецът бил нает преди месец от двама приятели да обнови жилището на единия. Видели в интернет как работи, харесали го, повярвали му, спазарили се и дори му изпратили самолетен билет София – Милано. Когато майсторът българин пристигнал той огледал апартамента и представил на домакините дълъг списък с нужните му материали, Италианците похарчили 10 000 евро, за да набавят всичко необходимо за ремонта, след което 40-годишният зидар запретнал ръкави. Не минало обаче много време и чорбаджиите видели, че нашенецът не изпълнява това, което те са му поискали и протвква необосновано ремонта.

Накрая решили да се откажат от него и го уведомили, че го уволняват. Тогава българинът пожелал да му платят извършената до момента работя и да му купят обратен билет до София, но получил категоричен отказ. Това го вбесило, грабнал кирка и помлял всичко свършено до момента, после унищожил електрическата инсталация и накрая напълнил със самовтвърдяваща се пяна канализацията и водопровода. За капак нашенецът откраднал закупените строителни материали, от които била използвана съвсем малка част.

Разочарованите италианци веднага се оплакали в полицията и се очаква още тази седмица българският баш майстор да бъде даден под съд за умишлено рушене на частна собственост и за кражба. Ако бъде признат за виновен, то той може да бъде осъден на две години затвор, както и да заплати всички причинени щети. Според дежурния служител в полицейското управление на Биела нашенецът в момента е на свобода и може да бъде задържан само след прокурорско постановление.

източник:блиц

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024