Личности

Порошенко готви бягство в Испания, специални самолети денонощно изнасят богатството му (Видео)

Порошенко готви бягство в Испания, специални самолети денонощно изнасят богатството му (Видео)

 

 

На глобуса на Украйна на президента Петро Порошенко, който засега се къпе в шоколад, може да му стане доста горчиво. Затова цялото си спестено имане той се опитва да изнесе зад граница и скрие. Заобикаляйки митниците, специални чартъри тайно извозват богатството му от Киев по посока на Пиренеите, съобщава руската НТВ.

Милиардите, отнесени от вятъра, за заседнали на южното крайбрежие на Испания. Коста дел Сол е разположено близо до Марбеля. Здрава паяжина от скъпи ковани огради надеждно защитава собствениците на разкошните вили от журналистите. Докато все още охранителят не е успял да излезе, оператор с камера успява да хване няколко кадъра от бъдещия живот на президента на Украйна: каменни сфинксове на входа на имението.

Тайното убежище на Порошенко в Испания е най-добре да се гледа от птичи поглед: вилата е с площ 1254 кв. метра, обкръжена е от палми. В съседство с вилата широко се разпростират хектарите на европейските ценности на други видни украинци: резиденцията на депутата от Блока на Петро Порошенко Игор Кононенко и имението на заместник-секретаря на Съвета за сигурност на Украйна Олег Гладковки.

И ако все пак патриархът на Майдана възнамерява там да посреща своята политическа есен, то е резонно да се попита, кого той ще вземе със себе си? Кандидатурата на първата дама на Украйна няма какво да се обсъжда. Порошенко ѝ е верен почти толкова, колкото на Меркел. Впрочем, на украинския президент се приписва връзка с неговата кума – певицата и депутат от Върховната рада Оксана Билозир.

Казват, че привързана духом и телом към Порошенко е и друга жена със сложна съдба. Тя е бивша порноактриса. Тя е бившата секретарка и помощничка на Порошенко, а сега депутат в Радата, Ирина Фриз.

Очевидно е, че в случай на бягство на татенцето, на испанския бряг ще се озоват още наследниците на шоколадовия магнат. Дъщерите, синовете, внуците, както и родоначалникът на клана – неговият баща. Социалният асансьор издигна Порошенко и семейството до самия връх, но сега политическият all inclusive приключва. Време е сметките да бъдат платени.

Източник: БЛИЦ

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023