Политика

Пълна лудница! Новият министър на културата поздрави Криско с писмо за рождения му ден. Публиката е в шок, питат и за Кондьо! (СНИМКА)

Пълна лудница! Новият министър на културата поздрави Криско с писмо за рождения му ден. Публиката е в шок, питат и за Кондьо! (СНИМКА)

КРИСКО492e3245ff364b13b724c85ad49f8b90_XL

Криско е получил официално поздравление за рождения си ден от министъра на културата Боил Банов. Той сам публикува писмото от министъра във Фейсбук и написа „За мен е чест, господин Банов!“

Кристиан Талев е роден на 11 май 1988 г. в София, но израства в Габрово. Кариерата му стартира с детски музикални предавания. Наречен е „Цар лъв“ в предаването „Като лъвовете“. Има над 10 хита и видеоклипове.

В мрежата обаче преобладават негативните оценки и възмущението от действията на новия министър.

КАКВА Е ТАЯ АДСКА ИЗРОДЩИНА? Пита Виктор Иванов.

„КАКВА Е ТАЯ АДСКА ИЗРОДЩИНА? Криско ли поздравява тоя… изверг???


Обаче… при малко по-задълбочен и трезв анализ на така създалата се културно-шокова ситуация, трябва да ви кажа, че има абсолютен резон в действията на министъра!

Криско е Бойкото на българската музика, а с римите си стремително се опитва да овладее сцената, на която Гошо от почивка, от години доминира.

Избора на Криско за достоен за уважение социо-културен феномен с обществена значимост, който апелира за просперитет и благоденствие на литературно-музикалното поприще, е много логично, имайки предвид неговите класически евъргрийн-песни като „Дялкам бяло“, „Бело Белисимо“, „Он лайн“ („демек на линия брат, демек на линия“),“Падат бучки“, „Долни авери“, „Тя е кучка“, и още безброй подобни възхвали на евтините синтетични, твърди наркотици.

Смятайте, дали BG рапа, не е хардкор порно-секцията на Замунда, ако имате такова адско сметало!

Интелектът ми encountered fatal error. “

Текст: Виктор Иванов, фейсбук

След като новината стана известна в мрежата, започна вълна от  иронични подмятания. А също и питания като това кога е рождения ден на Кондьо и дали г-н министърът възнамерява да поздрави и него.

Nbox

http://nbox.bg/show/item/45648-noviyat-ministar-na-kulturata-pozdravi-krisko-s-pismo-za-rozhdeniya-mu-den-publikata-e-v-shok-snimka.html

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024