ИНЦИДЕНТИ

„ТРУД“: Наш безработен си купи шише узо в София, седна в самолет на „Райънеър“, за „да се разходи до Лондон“ и окървавен го приземи в Линц!

„ТРУД“: Наш безработен си купи шише узо в София, седна в самолет на „Райънеър“, за „да се разходи до Лондон“ и окървавен го приземи в Линц!

1469335341-shutterstock-123621067
Заради буйстващ 46-годишен българин самолет на „Райънеър“, летящ от София за Лондон, във вторник вечерта е трябвало да кацне принудително в Линц (Австрия), съобщава ORF, цитирани от „Труд“.
След около час престой полетът за столицата на Великобритания продължил. След излитането от София пътникът, който бил пиян, започнал да се държи агресивно. Затова машината „Боинг“ на нискотарифната компания трябвало да кацне в Линц в 22,30 ч.
При разпита си в полицията в сряда 46-годишният българин разказал, че бил безработен. Летял за Лондон, защото „искал да се поразходи“.
Но още на летището в София си купил бутилка узо, която изпил. Алкохолът явно не му се отразил добре. По време на полета между българина и други пътници възникнал скандал.
Той започнал да се държи агресивно и да буйства. На всичко отгоре на ръката му се отворила стара рана, която кървяла толкова силно, че оцапала дрехите на членове на екипажа и на някои пътници. На летището в Линц полицейски екипи очаквали кацането на самолета с буйстващия българин.
Той не оказал никаква съпротива, когато го свалили. Раната му на ръката била обработена в местна клиника. Българинът, чието име не се споменава, ще бъде обвинен в застрашаване на сигурността по време на полет.

https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/nash-bezraboten-si-kupi-shishe-uzo-v-sofiya-sedna-v-samolet-na-rayner-za-da-se-razkhodi-do-london-i-okrvaven-go-prizemi-v-lints_news513532.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024