Политика

Антон Тодоров излезе от кожата си, заплаши журналисти! Щял да „дресира социалистите чрез закон”!

Антон Тодоров излезе от кожата си, заплаши журналисти! Щял да „дресира социалистите чрез закон”!

АНТОНphpixzfso_559x

Ана Цолова и Миролюба Бенатова се подхилваха, а Бенатова с тънък ехиден тон, хилеха се като говореха за избитите в Белене.

Няма да позволя на Бенатова да казва, че аз съм „някакъв спорен депутат”…Най-малко Бенатова, защото знам толкова неща за нея, че ако си отворя устата….

Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Той посъветва водещата и тя да почне да търси доказателства, както правил самият той, и когато кани някой събеседник, да е въоръжена с тях. Тя му отвърна, че си противоречи, защото преди да стане депутат е твърдял много неща за Борисов и ГЕРБ, а сега се е отказал. Например за разработката „Буда”. Оказа се, че в тази разработка няма нищо, веднага скочи Тодоров.

 

Съветите към журналистите са необходими, защото като имаме нереципрочно поведение то се излъчва като сигнал.

Вие говорите за другите и вадите неща от личния им живот. Кажете тогава каква е историята с вашия баща? – контрира водещата Мира Иванова.

 

Да ви дам още един съвет, – прекъсна я Тодоров, – не ме прекъсвайте, защото не мога да кажа две думи. Какво да разказвам за баща ми. Участвал е в някакъв битов инцидент, прострелва там един човек… Лежи около 4 години – това е. Аз съм бил недоволен тогава от това нещо. Никога нещата не се подобриха и не съм го виждал от няколко години. Историята била извадена публично от Маргарита Михнева, когато неин събеседник ген. Стоимен Стоименов я обявил. Стоименов бил съветник на Плевнелиев, а преди това зам.-шеф на Военното разузнаване. Още по-преди бил инструктор във Военния отдел на ЦК на БКП.

 

Тодоров бе поканен по темата за езика на омразата. Депутатът, прочул се с книгата си „Шайка – книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите”, обясни, че няма от какво да се срамува, което е казал по адрес на БСП. Показа снимки на тържества на столетницата, където се вижда знаме с лика на „масовия килър и сифилистик Ленин”. Обясни също, че го нападат предимно „кадри на РУМНО – Военното разузнаване от времето на социализма. ,

Според Тодоров истинският език на омразата принадлежи на „червените”. Той показа разпечатки на читателски коментари в интернет, които казват, че Борисов и Владислав Горанов, финансовия министър е добре да бъдат съдени по мутренски и убити. Тези коментари, според депутата, показвали какво мислят в редиците на БСП.

 

Относно скандалите в парламента той заяви, че „бившите комунисти, днес социалисти, ще бъдат подложени на дресиране чрез закон”. Тодоров съобщи още, че законът за борба с корупцията няма да бъде готов сега, а чак наесен. Трябвало да се изпипат детайлите.

 

Епицентър.бг научи, че бащата на Антон Тодоров – Диньо Костов Тодоров е бил „Герой на социалистическия труд”. Работил е като багерист в рудник-2 на СМЕК „Марица изток”, където получава високо звание  „Герой на социалистическия труд”. Като съвестен работник е изпращан е на специализации в ГДР, Чехословакия и СССР. През 1984 г. при битов скандал Диньо Тодоров нанася с мотика тежък удар върху човек, вследствие на което му разцепва смъртоносно главата. Осъден е на 9 години лишаване от свобода. Това го срива тотално. Осъждан е и за кражба на алкохол. След освобождаването си работи в Ковашко-пресов завод „Сърп и чук”, град Стара Загора, където се пенсионира.

 

След казармата Антон Тодоров започва работа като водопроводчик в Строително-монтажен комбинат град Стара Загора, за което споменава преди време бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Завършви висшето си образование в СУ „Климент Охридски”, специалност „Политология”, защитава завършва с отличен дипломна работа на тема: „Генезис и природа на патримониалната държава Русия” – защитена с отличен. Специализира „руската военна доктрина“ във Военната академия „Г.С.Раковски“. Но не успява да се реализира никъде . Затова след дипломирането си Антон Тодоров се втурва и завършва поредица от школи и курсове, взаимно изключващи се, но той е упорит и придобива дипломи за „майстор-готвач”, за „заварчик”, за „строителен бояджия” и др. Извършва водопроводни услуги на фирми и граждани.

 

Паралелно работи като политолог на свободна практика и сътрудничи на различни издания. В продължение на една година – 1995, подава документи за три различни работи и навсякъде е отхвърлен. Първо се насочва за работа в РДВР Стара Загора, през втората половина на 1995 г. кандидатства за работа в МВнР, а в края на годината подава документи за постъпване на работа в Старозагорския затвор към Министерство на правосъдието. И на трите места го отхвърлят с мотивировката „Неблагоприятен психологически статус”.

 

В средата на същата 1995 г. Антон Тодоров се запознава с тогавашния директор на НРС Димо Гяуров и прави постъпки за започване на работа в разузнаването. Отказват му.  През 1997 г. отново прави опит да бъде приет в разузнаването и отново получава отказ. Мотивът: „семейството на лицето е психически обременено, а бащата и брата на същия са осъждани и криминално проявени“.

 

До 2009 година Антон Тодоров се изявава като яростен привърженик на СДС, бил е секретар на синята партия в Стара Загора. Става  член и на УС на НПО Сдружение „Българска астрологическа асоциация”. По това време активно сътрудничи  в различни медии, където защитава критични тези за българските служби от сектора „Сигурност“ и зависимостта на служителите на тези структури, както и на политици и бизнесмени, от руските разузнавателни служби. Особено активен е при публикуване на   разсекретени документи от ДКСИ, РУМНО и Комисията.

 

Защитава тезата, че много от сегашните политици и лидери, определящи се като десни, са продукт на БКП и на бившите специални служби. Заявява, че следи активно интернет форуми. Негови медийни мишени са Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Иван Костов, Николай Младенов, Меглена Кунева, Даниел Вълчев и призовава българските граждани да ги накажат на изборите.

 

Антон Тодоров обвинява бившия шеф на ЩАЗИ Маркус Волф и Бриго Аспарухов, че са действащи руски шпиони, а през 2000 година обвини Евгений Примаков, че е пряко замесен в падането на правителството на Филип Димитров. Според Тодоров бившия военен министър Бойко Ноев е агент на ГРУ. Заедно със Сашо Дончев настоящият депутат от ГЕРБ е сред учредитерите на „Инситут за Радикален капитализъм „Атлас“

 

През 2013 година публикува книгата „Шайка. Бойко, Росен, Цецо и другите“, изд.на „Милениум“в която твърди, че „ГЕРБ са точно шайка – неподпраовена, с българо-руски традиции, лишена от усет за минимално самовъзпитание в злодействата и тефлонирана да не носи отговорност за действията си…отвратителна симбиоза на заклети и последователни в действията си национални предатели… 

Оценката на  Антон Тодоров за Бойко Борисов се простира в рамките на :“няма как премиерът на една държава да е бил човек от ъндърграунда, да е сред създатерите и основните функционери на една от най.мошните групировки на организираната престъпност през 90-те години, и да очакваме да се стреми към държава, оснавана на законност и меритокрация…“.

 

До този момент Антон Тодоров не се е отказал от тези си думи, нито от оценките, които е дал за партията, която представлява сега в парламента, нито за министър-председателя на правителството, което има в момента България.

 

Как обаче ГЕРБ припознаха този гений на чистия анализ и правдиви оценки за свой достоен представител, е непонятно за здравия разум.

 

Очаквайте подробности

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Anton-Todorov-ot-GERB-zaplashi-zhurnalisti–shte–quot-dresira-sotsialistite-chrez-zakon-/129033/2/0

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024