Важно

Вижте грозната истина за оградата, наречена от Валери Симеонов „Великата българска стена“! ВИДЕО

Вижте грозната истина за оградата, наречена от Валери Симеонов „Великата българска стена“! ВИДЕО

 

Изгледайте това видео, публикувано с днешна дата от Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ – Разграден двор, застрашаващ националната сигурност.  Какво се случва на южната граница и заплашителните писма от Директора на „Гранична полиция“ относно дейността на двете организации в района.

А ето и какво заяви днес на специален брифинг след правителственото заседание вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов:

Няма фирми на ПФ, които да изграждат оградата по границата, трябва да се гордеем със съоръжението, което може да бъде наречено „Великата българска стена“.

Във връзка със започната проверка от ВКП оградата по границата, заради сигнал на Велизар Енчев, в който се твърди, че дейността по изграждане на оградата се осъществява от фирми на Патриотичния фронт, както и че цените по договора са многократно завишени, Валери Симеонов коментира:

„В личен план за 62 години това, с което се гордея, че съм изградил е моето чисто и неопетнено име. Всеки, който се опитва да хвърли петно върху него, ще получи съответното съдебно наказание“.

„По тази причина въпросният г-н, чието име няма да спомена, говори в общ план – фирми на Патриотичния фронт. Нека да каже, кои са фирмите на Валери Симеонов, да види какво ще му се случи като отговор от Валери Сименов“, заяви вицепремиеът и дпопълни, че това е общоприето политическо „плямпане“, което е ежедневие в България.

„Няма такова нещо, заявявам го категорично. Не е имало, аз даже не зная имената на фирмите, които работят и не е редно да ги зная“, каза още Симеонов.

„Мога да ви кажа, че работата, която е свършена, заслужава, меко казано, похвала. Другата седмица ще осигуря хеликоптер, в който ще поканя представителите на средствата за масова информация и неверниците от опозицията да се качат и да видят за какво става въпрос“, коментира той.

„Мога да ви кажа за какво става въпрос – изключително тежко, сериозно инженерно съоръжение, с което България трябва да се гордее, така както Китай се гордее с Великата китайска стена. България трябва да се гордее с най-стабилната ограда в целия ЕС, която спокойно може да бъде наречена „Великата българска стена“. Нелепо е да се правят словесни нападки, квалификации от хора, които не са виждали за какво става въпрос“, заяви Валери Симеонов.

„А това, че може да се преодолява една ограда, тя и Берлинската стена се преодоляваше и от Алкатраз са бягали“. Каза Вожда.

И сега ще кажа аз.То тая работа не е като фалирането на банки или разтриването на ушите на Тодор Живков. А едно време какви комунисти имаше и какви огради строяха! Дори зайците не можеха да минат. Берлинската стена беше като оградка на детска градина. На един избягал имаше сто убити. За Алкатраз не знам от къде си чул, не го пише във Винету. Да се върна на оградата.

Не може народа да плати 160 милиона лева за ограда и да му се каже „ми минават си бежанците, то и през Берлинската стена са минавали“. Трябва да се каже на народа истината. И на Меркел трябва да се каже. А истината е следната – Оградата бе направена за да се откраднат едни бързи пари от изграждането и и което е по важното, да се канализира потока на бежанците, за да го контролира мафията. Да си минават на определените места, да си плащат и да си заминават. И ако някое цигане ги пребие по магистралите Му, ще кажем, че и от Алкатраз са бягали и ще продължаваме да прибираме парите на бежанците. Нали така, Буда? А парите са добри. Пет хиляди бежанци на месец по 5000 евра са около ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА от 2013г. до сега. Добри пари. И как при тази далавера ще се поставят камери, техника за наблюдение и тн? Та нали ще пропадне далаверата! И затова обществените поръчки за тази техника по отпуснатите от Европа 160 милиона ще се бавят до безкрай.

За този грабеж и Живков може да ти завиди, Бойко. В следващият живот той ще ти разтрива ушите.

Та това е, управляват ни мафиоти, престъпници и контрабандисти, който разбрал, разбрал. Чистете пищовите и деляйте тоягите, скоро ще ни трябват…

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

 

Епицентър, Фрогнюз, Бултаймс

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022