Коментари

За свободата на социалните мрежи! (СНИМКИ)

За свободата на социалните мрежи! (СНИМКИ)

НАЦПРОТЕСnprotest

Вчера – 5 юни, точно в 16:35 часа старият ми профил и страницата, на която аз съм създател – Национален Протест срещу Безобразията в България спряха да работят!

Бях учуден какво се случва и дали пак някой хакер не се опитва да пробие паролата ми, но се оказа друго. Имало е хиляди доклади срещу страницата заради три снимки свързани с катастрофата на магистрала „Тракия“ вчера.

Никога не съм очаквал, че фейсбук може да ме блокират и да отправят заплаха да изтрият страницата, понеже сме качили три снимки на български език, в които няма никаква реч на омразата или пък са нарушени някакви други техни условия.

Споменат беше един циганин на 16 години и десетте му жертви от Афганистански или Талибански произход.

Но както знаете в нашата мила родна Страна си имаме една организация наречена БХК с шеф чичко Сорос и явно хорицата се засегнаха.

Сега си мисля, защо не докладваха и снимката, в която пише, че искат да издигнат те, паметник на невинните жертви?! Е нея няма да е докладват, тя показва как мислят гадовете…

Не ме е яд, че един месец ще пиша от тук, благодарение на приятел, който ми подари този профил, яд ме е че някакви хора са се помислили за богоизбрани а други благодарение на едни финикийски знаци и майките си са готови да продадат.

Е аз съм Българин и няма да се спра заради БХК или някой друг с развинтена и изкривена фантазия. Мен не ме кефи 16 годишен мангал да вози без книжка като животни хора в микробус и се чудя, ако този микробус се беше забил с талибаните в някой автобус с невинни граждани, днес щяхме ли да говорим за Терористичен акт в България…

Господа управляващи и вие господа и госпожи от БХК, един съвет от мене колкото и да са ви мили парите, които усвоявате заради тези воини идващи от Изток, един ден ще съжалявате!

Затова се опомнете преди да е свършило за всички всичко….

Атанас Калев

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024