ИНЦИДЕНТИ

Зловещи подробности за екшъна в Сл. бряг: Шведът Гьорг нокаутирал с карате удар Йоко-Гери камериерката Диана! А причината…

Зловещи подробности за екшъна в Сл. бряг: Шведът Гьорг нокаутирал с карате удар Йоко-Гери камериерката Диана! А причината…

ШВЕД1496727340-parijki-zatvornik-vze-zalojnik-21789
Шведският турист, който изрита 65-годишна камериерка в Слънчев бряг. Той я нокаутирал с карате хватка, защото бил пиян и искал да се сбие, пише „Телеграф“.
56-годишният Гьорг Х. се настанил в 4-звездния хотел вечерта на 3 юни. „Не ни направи никакво впечатление, но още тогава беше почерпен“, казват от рецепцията.
30 минути след като се настанил, той излязъл и тръгнал по коридора към изхода на сградата. Забелязал камериерката Диана да подрежда тоалетни принадлежности в количка и без никаква причина заел бойна стойка.
Шведът пренесъл тежестта на левия си крак, сгънал десния и рязко го изпънал до височината на раменете си. Жената била права срещу него и преди да се усети той я изритал с всичка сила в долната челюст. Тя паднала на земята в безсъзнание.
Чужденецът я оставил припаднала и отишъл да си допива. Минути по-късно Диана дошла в съзнание и веднага се оплакала на шефовете си.
Едва на другия ден отишла в местното РУ и подала жалба. След броени минути, Гьорг, който спал в хотелската си стая след цяла нощ дискотеки, бил арестуван за 24 часа. Междувременно камериерката отишла на преглед в болницата, оттам й казали, че няма сериозни щети от карате удара.
„Става дума за лека телесна повреда и мъжът ще бъде осъден по бързата процедура за престъплението“, казаха от бургаската полиция. Междувременно от хотела ще се постараят да потърсят правата си с граждански иск по съдебен път.

„Не знаем дали ще успеем, защото сме забранили на шведа да се връща в стаята си, той си взе багажа и може спокойно да отиде в родината си ненаказан“, споделиха опасенията си.

https://www.blitz.bg/kriminalni/zloveshchi-podrobnosti-za-ekshna-v-slnchaka-shvedt-gorg-nokautiral-s-karate-udar-yoko-geri-kamerierkata-diana-zashchoto_news518963.html

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024