ОБЩЕСТВО

Как се става милионер от обществени поръчки? Вижте този 22-годишен „бизнесмен“ с какви лимузини се сдоби! (СНИМКИ)

Как се става милионер от обществени поръчки? Вижте този 22-годишен „бизнесмен“ с какви лимузини се сдоби! (СНИМКИ)

ХЛАПАК1498114395-lm
Невръстният хлапак Любомир Митков извървя пътя от бедняк до милионер за рекордните 2 години. Само за 24 месеца 22-годишното момче се сдоби с имане и лимузини, на които биха заведели дори богатите чичковци, които се излежават на Карибите.
Паричният възход на Любо започва по време на управлението на кмета на пазарджишкото селце Лесичо̀во Серьожа Лазаров. Мургавият младок набързо се събужда като бизнесмен, а фирмите му печелят верига от обществени поръчки за строителство.
Паричните потоци са внушителни, а Любомир вече не се притеснява да демонстрира луксозния си начин на живот. Автопаркът не отстъпва на този на руския милиардер Абрамович. Митков с гордост позира до придобивките си. А всяка от тях е за по няколкостотин хиляди лева. Една до друга в покрития му гараж съжителстват лимузини от марките „Ауди“ S8, тунингован „Мерцедес“ Brabus, свръхзвуково „Порше“ и мощен баварец. Убедете се сами:
баварец1498114339-lm2баварец1498114313-lm1баварец1498114300-lm3
Престижните автомобили са накичени и с еднакви числа в регистрационните си табели – романтичен спомен от мутренските времена. Притежателят им също се държи като дебеловрат батка, а златните накити по тялото му съперничат по многообразие само с татуировките му.
Да се чуди човек как в китното населено място на брега на река Тополница се е пръкнал такъв милионер. Сега Митков се е прицелил в обществената поръчка за водопровода, която нищо чудно да му бъде тропосана от кмета Серьожа. Новата сделка със сигурност ще попълни авоарите на Митков с няколко милиона, освен ако този път не се намеси прокуратурата.
А магистратите вече са започнали да душат около несметното богатство на 22-годишния милионер. Подозрения витаят и около обществените поръчки, които е прилапал и от една на пръв поглед малка българска община, които вече са влезли в полезрението на компетентните органи.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/senzatsionno-razkritie-v-blits-vizhte-kak-22-godishen-khlapak-stana-milioner-ot-obshchestveni-porchki-snimki_news523434.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024