Политика

Марешки: Не съм срещу хомосексуалистите, но трябва да разберем как Вигенин и Николай Младенов се издигнаха до министри!

Марешки: Не съм срещу хомосексуалистите, но трябва да разберем как Вигенин и Николай Младенов се издигнаха до министри!

марешкиmagare

Всеки има право да бъде какъвто си иска. Всеки свободен български гражданин с тялото и главата си може да прави каквото си иска. Важно е да се знаят какви са зависимостите.

Това обясни лидерът на „Воля“ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки по бТВ по повод изказването му вчера от трибуната на парламента.

Така той обясни какво е имал предвид. „Не съм срещу хомосексуалистите, а срещу зависимостта от тайнството на това нещо.  Той смята, че различната сексуалност трябва да бъде разкрита, ако някой заема висш пост.

Марешки се притеснява, че заради това някой може да стане министър и бързо да се издигне. „Знаете защо г-н Вигенин бе избран за министър, с какви толкова действия се е извисил, че заемаше този пост. Давам случаен пример, ние трябва да знаем защо тези хора го избират. Той ми се наби на очите днес“, посочи пред бТВ зам.-председателят на парламента. Той спомена и името и на друг бивш външен министър – Николай Младенов, с коментар, че „изведнъж се издигнал“.

Веселин Марешки се аргументира, че освен за хомосексуалността, трябва да се знае и за пристрастеността към наркотици или ако някои има склонност към криминални действия. Марешки припомни случая с бившия депутат Владимир Кузов, който бе условно осъден за блудство с малолетен.

На въпрос дали самият той е честен, лидерът на „Воля“ каза, че няма от какво да се притеснява. Смята, че в медиите се представят нещата за неговия бизнес по неправилен начин. Той определи себе си като човек, който иска да внесе нов ред в парламента.

Коментира, че той и групата на „Воля“ не одобряват начина, по който работи сегашното Народно събрание и затова днес са гласували „За“ оставката на Димитър Главчев.

„Ще бъдем новото представителството на хората, които не харесват статуквото“, заяви бизнесменът. Нашата роля е издигане на нивото на парламента, да бъдем като катализатор.

Подкрепихме правителството на Бойко Борисов, защото е нормално най-голямата партия да излъчи кабинет, дадохме шанс на тези хора да се изявят. Ако утре внесат закон за вдигане на пенсиите, ние ще го подкрепим. Ние ще внесем за 300, за да ги подсетим какво са обещавали. Ще подкрепим всяко вдигане на пенсиите.

Източник: Епицентър.бг

Марешки: Не съм срещу хомосексуалистите, но трябва да разберем как Вигенин и Николай Младенов се издигнаха до министри

More in Политика

shalamanov_bgnes

Ястребът Велизар Шаламанов: Смените, които прави Путин, не са добри новини за Украйна и за нас, защото са верни решения

май 13, 2024
радев,радев

Радев остро срещу Силяновска: РСМ да спазва договорите, вкл. този за Приятелство и добросъседство

май 13, 2024
1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024
geshev-draganova

Беновска поиска пари от Гешев. Той й отказа и изрева: НЯМАМ КИНТИ!

май 10, 2024
dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024