ЗАБАВНО

Първата дама: Асеновград е тероризъм, някой напада на улицата нищо не подозиращи граждани… Симеонов да си ги приберe в хола…

Първата дама: Асеновград е тероризъм, някой напада на улицата нищо не подозиращи граждани… Симеонов да си ги приберe в хола…

ДАМА991-ratio-desislava-radeva
Очертаващата се като основна надежда на българите за промяна Първа дама, направи ново изказване, с което взриви социалните мрежи. В профила си в Twiter тя обяви циганското изпълнение в Асеновград за тероризъм и призова Валери Симеонов да прибере гетото в дома си, защото в него реално няма нито една законна къща.
Ето точният текст:
„В Англия като някакви орки нападнат нищо не подозиращи граждани, това се нарича „тероризъм“. Нарича се и в обратна посока – ако бели орки нападнат мюсюлмани. В България група цигани нападна нищо не подозиращи деца. И говорим за „етническо напрежение“, и пращаме полиция да варди нападателите. Ами то и тия орките от Лондон, и те са имали сигурно някаква причина. Защо не ги попитаме, както попитахме циганите? Както ги питаме, за да им намерим оправдание и пак всичко да продължи по старому.
А вицепремиерът Симеонов пък се закани да изсели всички от гетото, които нямат регистрация там. Ами то тогава трябва да ги прибере всички в министерството си. Или у дома си. Защото в тия гета няма дори една законна постройка. Значи и всяка регистрация на това „празно място“ (чисто юридически) е незаконна.
Разбираемо е, че Патриотите се уплашени какво става с рейтинга им, ако се вдигне цигански бунт, докато те са във властта. И им се наложи да прилагат атлантическите ценности, и да обясняват на собствените си избиратели как те са виновните, а „човекоподобните“ (цитат В.Симеонов – 2014) са жертви. Но рейтингът се пази с последователност, а не с оправдания и обяснения.
И накрая да река, че като има тероризъм, после нали казваме него – Аз съм Париж, Аз съм Лондон. 
Е, днес Аз съм Асеновград…“
Публикацията на Радева има вече близо петдесет хиляди споделяния, а слухове сочат, че няколко фондации са се събрали възмутени и готвят протест с искане за оставката и като Първа дама.

(Тази новина е шега, но поне 98%
от прочелите я биха искали да е истина.
Мрежа „Twiter“ не съществува.)

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023