Политика

Соросоидна глутница от обслужващи „правата линия“ журналисти и пиари нападна Радева за статуса й срещу гей парада!

Соросоидна глутница от обслужващи „правата линия“ журналисти и пиари нападна Радева за статуса й срещу гей парада!

РАДЕВА74277_660_370.jpg.pagespeed.ce.NBjYE1q4NR

Статусът на първата ни дама Десислава Радева за съботния гей парад в София оставя усещането за много ниска топка. Това коментира журналистът Мира Баджева пред Нова телевизия по повод написаното от Радева във „Фейсбук“.

Вчера съпругата на президента публикува в профила си в социалната мрежа коментар за гей парада. Мнението й предизвика бурни реакции в социалните мрежи, много от които негативни – изразени от соросоиди и от привържениците на „правата“ и политкоректна евроатлантическа линия.

ОТ ФОРУМИТЕ: Каквото и да кажеш, ще те нападнат. Поздравявам я за смелостта й. Не тряба да им се позволява да превземат общественото пространство. От всеки от нас зависи.

Според Баджева думите на първата дама „не й правят добра услуга„.

Изказването й се характеризирало с бъбривост и излишност – „бъбрива излишност или излишна бъбривост“, допълни тя.

Когато съпругата на държавния глава получи някаква публична оценка, това директно рефлектира върху него„, коментира от своя страна политологът Румяна Коларова.

Тя подчерта, че Радева трябва да консултира с екипа на президента всичко, свързано с публичните ѝ изяви.

Тя не трябва да вреди на институцията и на мъжа до себе си, който е избран на поста от повечето българи“, заяви Баджева, допълвайки, че по-острото изказване за гей парада и хомосексуалистите създава впечатление за поставяне на „разделителна линия“, а президентът трябва да олицетворява единството на нацията.

От своя страна адвокатът по правата на човека Николай Хаджигенов изтъкна пред БиТиВи, че една купчина хора били дискриминирани зловещо, а Десислава Радева трябвало да е наясно с това. „Очевидно не е – за нея е купон„, нападна я Хаджигенов.

В една нормална държава след подобно изказване щеше да е замеряна с камъни още на същата сутрин“, категоричен е Хаджигенов.

„Радева е водена от желанието да уплътни визията на първа дама е била посъветвана зле„, смята от своя страна Арман Бабикян.

Той добави, че ако съпругата на президента е толкова загрижена на тема превенция от СПИН, може да посети българския център и „ефективно да даде своя дан в борбата с този бич върху човечеството“.

"София Прайд 2017" с рекорден брой участници

„София Прайд 2017“ с рекорден брой участници. Поздравил ги и заместник-кметът на Амстердам

Бабикян поиска обяснение от съпругата на президента какво означава „да сме повече българи, отколкото космополити“, което тя е написала в края на публикацията си.

Първата дама има приблизително две роли – или ще играе принцеса Даяна, принцеса на народа, или ще е тиха, скромна и неинициативна сянка на мъжа си. Тя си е избрала едно от двете, по-добре да го прави професионално“, категоричен е Бабикян.

От форума:

Прочетох внимателно изказването на Г-жа Радева и не виждам нищо оскърбително в него. Напълно съм съгласен с подобни тези. Крайно време е да спре тази истерия по въпроса.

Политически панаири като „гей парад“ са жалки опити за разделяне на хората… На бас че след такъв парад, хората са много по-лошо настроени към хомосексуалистите…

Нюз БГ

https://news.bg/politics/napadat-ostro-parvata-dama-za-nein-feysbuk-status-sreshtu-gey-parada.html

More in Политика

президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024