Политика

ШОК! Разкриха кой е субекта, заплашвал Нинова и Радев! Бил е мераклия за президент! Ето какво е писал в страшните СМС-и! (СНИМКИ)

ШОК! Разкриха кой е субекта, заплашвал Нинова и Радев! Бил е мераклия за президент! Ето какво е писал в страшните СМС-и! (СНИМКИ)

радев-нинова1473414666-dsc-3762jpg
Вече стана ясно скандалното съдържание на заплашителните СМС-и, с които били атакувани президентът Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова. В тях пишело: „Аллах ще ви погуби! и БКП, и ДПС, и Гроб. АЛЛАХ АКБАР!”. Това твърдят полицейски източници, цитирани от Епицентър.бг
Припомняме, че вчера изпращачът на съобщенията бе заловен пред молитвен храм в Пазарджик. Днес вътрешният министър Валентин Радев обяви, че „мъжът е добре познат на МВР. Признал е, че е изпратил СМС-ите, но после е пуснат“. В петъчния ден военният министър Каракачанов коментира, че не е запознат със съдържанието на СМС-е, но побърза да обяви, че лицето е с психически проблеми и че и той също е получават заплашителни съобщения, на които не е обръщал внимание.
И двамата министри неглижираха случая в публичните си изказвания, вероятно, за да не предизвикат някаква психоза. Истината е, че от известно време Корнелия Нинова е получавала нееднократно заплашителни СМС-и, на които не обръщала внимание. Заплахите били както към нея лично, така и към всички политици и партии в парламента, защото били „мошеници и безделници”.
„Вие сте убийци, АЛЛАХ ще ви отмъсти, Тръгваме на Свещена вайна”, били част от заплахите. Нинова ги отминавала, но в последните няколко дни съобщенията станала особено настойчиви. Тогава тя потърсила вътрешният министър за съвет, а той останал видимо притеснен.
Уведомил премиера Бойко Борисов и президента Радев и й назначили охрана. Службите установяват, че изпращачът на заплашителните СМС-и той изобщо не е с нарушена психика. Това е Кемил Ахмед Рамадан, който е по-големият син на имама в Костандово. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Изповядва радикален ислям. Бил е кандидат за президент. ВИЖТЕ ГО НА СНИМКИТЕ:
КЕМИЛ1496481915-keКЕМИЛ1496481915-ke2
Явно е, че Кемил Рамадан не е кой да е. Той разполага със секретна информация, след като заявява, че главният мюфтия е агент на ДС и дори знае агентурния му псевдоним. Явно се интересува от движението на Нинова, след като я следва в нейните обиколки из страната и застава в непосредствена близост до нея. Явно е разгневен на президента, заради поканените на вечерята ифтар мюсюлмани. Явно не споделя исляма, който изповядва главният мюфтия и е фокусиран върху всичко и всички, които не сподеят вижданията му. Явно е гневен, съзнателно, на цялото политческа класа.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/chovekt-zaplashval-ninova-i-radev-nikak-ne-e-sluchaen-bil-merakliya-za-prezident-eto-kakvo-e-pisalo-v-strashnite-sms-i-snimki_news518192.html

Политика

More in Политика

geshev-draganova

Беновска поиска пари от Гешев. Той й отказа и изрева: НЯМАМ КИНТИ!

май 10, 2024
dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024