Катастрофи

Жестока катастрофа с български бус в Унгария, има ранени и загинали (ВИДЕО)! Външно министерство отрича!

Жестока катастрофа с български бус в Унгария, има ранени и загинали (ВИДЕО)! Външно министерство отрича!

Трима души са загинали при катасатрофа на магистрала в източната част на Унгария, съобщи унгарският вестник Hungary Today, цитиран от Нова тв. Говорител на местната полиция уточни, че инцидентът се е случил между микробус с български регистрационни номера и полски камион. Българското Външно министерство обаче отприча новината за загина българи!

Към момента не е установено какви са причините, довели до катастрофата, която е станала в ранните часове на вторник. Жертвите – две жени и един мъж, са пътували в българския микробус. Тяхната националност все още не е уточнена. Останалите пътници в микробуса са настанени в болница.

Медиците поясняват, че мъж на средна възраст, който е получил тежки наранявания на лицето и гърдите, е настанен в интензивно отделение в критично състояние. Приет е още един човек, който има наранявания на бедрената кост, но няма опасност за живота му. Със сериозни травми, включително мозъчна, в болница са настанени още двама души. Други двама са диагностицирани с леки наранявания.

Няма загинали и пострадали български граждани при катастрофата с бус в Унгария. Това съобщиха от министерство на външните работи, цитирани от БГНЕС. По-рано унгарски медии съобщиха, че трима българи са загинали при катастрофа на магистрала в източната част на Унгария.
Говорител на местната полиция уточни, че инцидентът се е случил между микробус с български регистрационни номера и полски камион.
Към момента не е установено какви са причините, довели до катастрофата, която е станала в ранните часове на вторник. Жертвите – две жени и един мъж, са пътували в българския микробус. Останалите пътници в микробуса са настанени в болница.
Медиците поясняват, че мъж на средна възраст, който е получил тежки наранявания на лицето и гърдите, е настанен в интензивно отделение в критично състояние. Приет е още един човек, който има наранявания на бедрената кост, но няма опасност за живота му.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/obrat-vnshno-s-vazhna-novina-za-krvavata-katastrofa-s-bg-mikrobus-v-ungariya_news531757.html

Епицентър, Блиц

More in Катастрофи

171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
катастрофа

Мъж е с опасност за живота, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна колата му в София / СНИМКИ

февруари 4, 2024
avtobus-blasna-zhena-trotoar-i-124

Тежка катастрофа с автобус 94 в София – блъсна жена на тротоар и дипломатическа кола / СНИМКИ

януари 16, 2024
владая

Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена

януари 14, 2024
170395177682495

Трагедия: Жена загина в Сунгурларско след удар в дърво, двете й внучета са тежко пострадали

декември 30, 2023
170360941615598

Черна Коледа: Стана ясно кое е загиналото момче в тежката катастрофа край Враца, единствено дете в семейството

декември 26, 2023