ОБЩЕСТВО

Жесток скандал в Нова телевизия! Ани Цолова и Лора Крумова на нож заради болезнена професионална ревност!

Жесток скандал в Нова телевизия! Ани Цолова и Лора Крумова на нож заради болезнена професионална ревност!

1501313056-vihhh
Жесток скандал се вихри в Нова телевизия. Нечуван конфликт се е разразил между „звездата” на малкия екран Ани Цолова и владетелката на съботно-неделния ефир Лора Крумова. Причината за скандалите между двете грации е огромната липса на гости.
Според Цолова колежките от „Комбина” крадели гости, които те смятали да поканят през седмицата. „Сутрешните блокове са най-гледаното време. Кой стои в 5 часа пред телевизора, сега всички пътуват, всички са навън, а те канят хората, които при нас ще се гледат и ще се коментират”, говорела Цолова из коридорите на медията пред свои близки дружки.
От друга страна обаче, никой не взимал насериозно постоянното мрънкане на водещата, която смятала, че едва ли не е най-важна в цялата телевизия. Според хора, които работят там от години, причината за жестокото избухване на Ани била ревността от Крумова, че преди нея сутрешният блок бе владение на Лора, която бе доста по-харесвана от зрителите.
„Не може да се държиш ужасно и надменно с гостите, да не поздравяваш колегите си и да смяташ, че си най-важният човек на света, пък да искаш отношение. Лора и Галя правят много по-качествени предавания, много по-различни, извличат съвсем друг прочит от гостите”, коментирали телевизионери, които не одобрявали поведението на Цолова.
Двете гледали да не се засичат по коридорите на медията, но пък не пропускали да използват колегите са за посредници. С ясното съзнание, че всичко ще се разбере, Цолова плюела по своята колежка и дори няколко пъти си направила устата, че е време предаването „Комбина” да излезе в отпуска.
Положението станало още по-страшно, когато сутрешният блок се сдобил с ново студио. Това дало нови криле на водещата и партньорка на Виктор Николаев да се надува и да смята, че те са едни от най-важните кадри в телевизията.
„За тях репортерите са нищо, държат се с тях, все едно са втора ръка хора. А всъщност кой им прави новините, кой им върши работата, именно репортерите. Да я видя Ани кога за последно беше на терен и направи някаква авторска новина, май не помним. Та тръгнала да хули по Лора, нечувана наглост”, коментират из Нова телевизия, където от години се тресат от скандали и интриги, но до този момент не се бе заговорило за това, че си крадат и гости.
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/zhestok-skandal-v-nova-televiziya-ani-tsolova-i-lora-krumova-na-nozh-zaradi_news532626.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024