ИНЦИДЕНТИ

И за Асеновград излъгаха! Безспорно ВИДЕО показва кой е провокаторът на скандала между Перата и оператора на bTV!

И за Асеновград излъгаха! Безспорно ВИДЕО показва кой е провокаторът на скандала между Перата и оператора на bTV!

1500195869-wefgw
Петър Низамов – Перата беше оставен в ареста от Окръжния съд в Пловдив, но негови познати продължават да го бранят в социалните мрежи. В страницата, носеща името на Низамов, се появи видео от асеновградската телевизия ТВ САТ КОМ. На него се вижда какво е уловила камерата на медията по време на протестите в града и конкретно в момента, в който се стига до пререкания между Перата и оператор от бТВ.
Кадрите показват как Низамов снима видео на живо във фейсбук със своя телефон. Когато доближава до оператора, ръката му с телефона се вдига рязко, при което друга ръка, най-вероятно на самия оператор, я бута настрани. Това е моментът, в който пада телефонът на Низамов, за който той твърди, че „струва 2000 лева“. Вижда се как Перата се навежда, за да търси телефона си, след което яростно скача и започва да крещи по служителя на телевизията, пише Трафик нюз бг.
„От този видео материал на телевизия ТВ САТ КОМ се вижда прекрасно какво се е случило на протеста на 02.07, кой всъщност е бил провокатора, кой е нанесъл единствения удар. Качваме този клип вече не само, за да търсим справедливост за един невинен човек, а защото искаме да има такава за всеки. Всички репресирани патриоти, които все още не са загубили и последната си надежда нашата държава да заживее нормално, справедливо, без разединение, без привилегии за малцинствата“, казват администраторите на страницата „Петър Низамов Petar Nizamov“.
„Ако оставим в ареста или впоследствие в затвора един напълно невинен човек, който е бил умишлено въвлечен в инцидент, за да може да бъде премахнат от картата и да не застрашава повече интересите на никого, значи е по-добре да се откажем и от своите права като граждани на тази държава“, допълват те.
Окръжен съд – Пловдив в четвъртък остави Петър Низамов – Перата в ареста, като отхвърли жалбата му срещу наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража“. Срещу Низамов са повдигнати обвинения за хулиганство и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Съдът прие, че съществува обосновано предположение Перата да е извършил и двете престъпления, в които е обвинен, както и че съществува опасност при по-лека мярка за неотклонение да извърши друго престъпление.  ВИДЕОТО ТУК:

На редакционната поща пристигна едно видео от 02.07.2017 г. заснето от телевизия ТВ САТ КОМ- Асеновград. Няма да ставаме адвокати или да вземаме страна, но за пореден път се убеждаваме, че истината по телевизия БТВ – явно има много лица. На записа ясно се вижда как оператора на БТВ съвсем умишлено блъска с лявата си ръка телефона на Петър Низамов – Перата и неговата реакция, която последва след това.

Имаме един въпрос към всички Българи, докога една телевизионна медия ще манипулира общественото мнение в България, когато вече се вижда ясно и с просто око, че поръчат ли им да изкарат някой виновен те не се спират пред нищо. Припомняме на нашите читатели, че Петър Низамов заведе дела на пет бургаски медии и това скалъпено обвинение, след като изгледахме записа поне 50 пъти, можем да наречен ФАРС – колеги, пълен фарс. Ударихте дъното с това поръчково обвинение и проявата на агресия от страна на вашият служител, не е самоотбрана, а лъжите му в ефир пред цяла България след това, явно не са случайни. Но както се казва, на лъжата краката са къси.

БЛИЦ, IBTnews

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024