Коментари

Млад българин изригна: Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

Млад българин изригна: Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

максенций19075224_1903103426625221_379787288_n

Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

Българският народ е уникален! Ония го крадат, той си трае! Скрият се – почва да плюе по тях, появят се – мазни ѝм се. Същата работа и с духовенството. Зад гърба на митрополита плюе, храчи, че и размазва с крак, а пред митрополита става „мандра“ за зехтин и олио!

Странни сме ний хората. Протестираме срещу абсолютно всичко, ама само на думи. Няма ги тези уж надъхани патриоти, които да ни обединят и да въстанем, ако въобще искаме да има революция! Нищо не мога да направя сам, защото сам съм безсилен. Без Бога и без вас съм никой. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Една птичка пролет не прави!

Мангалите колят и бесят, ония отгоре ги държат за по две-три години за каквото и да е престъпление, пускат ги, потупвайки ги по рамото, и те какво – продължават със същата си диващина да колят и бесят! От друга страна и медиите всяват етническо напрежение, и става един голям хаос.

Да се върне ли смъртното наказание или да не се върне? Да се върне! Но да важи за всички! Нека дивите разбойници, като не искат да се поправят, да се махат от света на мира и любовта! За този гнусен черен дивак, който преби и уби Алекс от Бяла за цигара, не трябва да има затвор, дори и доживотен. Това е нечестно. В затвора си правят кефа и нищо друго. Затворът не е наказание. Този заслужава:
1. – бой до счупване на кости;
2. – табела, вързана за врата му с надпис УБИЕЦ;
3. – смъртно наказание!

За гнусните бесновати либерасти и неправителствените организации, които си ги защитават – затвор за съучастие в престъпление. Който пази и защитава престъпника, той е престъпник, а също и подстрекател! И друго: ние сме лижегъзници и самохвалци без покритие! Хвалим се само с историята си, а с настоящето си не можем да се похвалим, защото цялата ни държава е един гаден батак, в който потъваме.

Неграмотните ни „патриоти“ оплюха македонския журналист Миленко Неделковски, защото бил говорел лъжи в предаването „Ничия земя“?! Миленко много добре каза за нас: ние само се дупим на ЕС и НАТО. Като разгонени козели сме. Дупим се, лижем гъзове, избиваме се и позволяме да ни трепят като животни. Абсолютно всичко идва от гордостта, егоизма и овчедушието ни! Или ще се поправяме, или ще ни поправят!

Бог да вразуми, Бог да утвърди, Бог да усъвършенства!

Автор: Александър Иванов

https://www.facebook.com/alexander.ivanov.profile

Коментари

More in Коментари

qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024