Криминално

След бруталния побой над майката и дъщерята в с. Мокреш съдебен лекар отсече: Бити са жестоко с тъпи предмети! (документи)

След бруталния побой над майката и дъщерята в с. Мокреш съдебен лекар отсече: Бити са жестоко с тъпи предмети! (документи)

ЛОМsddefault

 

След бруталния побой над майката и дъщерята в с.Мокреш – съдебен лекар отсече бити са брутално с тъпи предмети!
Както знаете ние от IBTnews.bg понеделник информирахме обществото за брутален побой над жена на 51 години и малката и дъщеря на 14 години.
С нас се свърза тогава, голямата и дъщеря Мила Михайлова и ни помоли да и помогнем, защото организирана група от цигански произход е нападнала майка и и сестра и в неделя вечерта и са ги пребили брутално с бухалки и дървета.
Ние от редакцията на IBT news.bg бяхме потресени от снимките, които получихме в пощата си и обещахме да направим и невъзможното, този брутален акт да стигне до всички медии и хора в България. Бяхме информирани и своевременно от Мила какво се случва в селото и кои телевизионни медии са проявили желание да отразят случая, разбрахме че от БТВ са се задействали и изпратили репортер на място и репортажа трябваше да бъде излъчен в емисията новини в 19:00 часа. Е да, ама Не. Впоследствие стана късната емисия ще го пуснат, докато накрая беше съобщено на Мила Михайлова голямата дъщеря на пострадалата зъболекарка, че репортажа няма да бъде излъчен.
Научавайки всичко това, ние направихме и следващият си ход, пуснахме на живо предаване от болницата в Лом от корпус Хирургия, където бяха приети жертвите. В същият момент помагахме на Мила да мине по трудният път, на държавната безпомощност в такива случаи. Обяснявахме и какво трябва да направи и научавахме изумени че:
– Полицията неотразила случая, понеже не бил с категория някаква си?!
– Лом, Видин и Монтана се обслужват от двама съдебни лекари, единият от които на 78 години?
– Дежурен Прокурор в Лом няма?! Нищо чудно и дежурен полицай да няма.
– Скандала бил междусъседска свада и няма значение, че битите са можело да бъдат и убити брутално.
– В центъра на селото, биячите гордо обяснявали на другия ден, че те колели и бесели в това село и никой нямало как да ги закачи.
– Репортерката на БТВ прави запис на биячите как и се хвалят, че са били с бухалки жената и детето на 14 години.
Описваме всичко подробно, защото под медийната атака в мрежите, БТВ на четвъртия ден най-накрая решиха да покажат случая и го показа в типично в техен стил Манипулации и Лъжи и само страната, която е била жените. Показаха някаква шахта и едва ли не изкараха жертвата пияница и самотна луда жена с нож в ръка, тук е време да обясним на БТВ че жената си има мъж и той е зъболекар също, защото чухме и лъжливи твърдения и по тази тема. Обясняваме цялата хронология понеже искаме да сте наясно за всичко. И след като БТВ излъгаха вчера обществото в сутрешният си блок, ние поискахме Епикризите от Болницата, както и очаквахме Алкохол в кръвта на жертвите при приемането им няма.
Днес получихме и заключенията на съдебният лекар от Враца, които публикуваме и вече са предадени на Прокуратурата с надеждата някой да Арестува биячите и да си получат присъдите.
Дали това ще се случи или ще се потвърдят думите на хората, че в Дивият ни Северозапад законите вече не са важни, важно кой си и кой ти е гръб, тепърва ще разберем и информираме.

IBTnews

След Бруталния Побой над майката и дъщерята в с.Мокреш – съдебен лекар отсече бити са брутално с тъпи предмети!

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024