Политика

Топла връзка! Плевнелиев се черпи в Гърция с обвиняемия Прокопиев! (СНИМКИ)

Топла връзка! Плевнелиев се черпи в Гърция с обвиняемия Прокопиев! (СНИМКИ)

79278_660_370.jpg.pagespeed.ce.3-xTbZtgcy

Бившият президент Росен Плевнелиев се черпи с обиняемия издател и бизнесмен Иво Прокопиев в Гърция. Такова сензационно видео със снимки разпространи тази вечер агенция ПИК.

Двамата са в компанията на съпругата на Прокопиев – Галя, която го следва неотлъчно. Политикът пристигнал първи в ресторант „Критикос“ в селцето Уранополис на Халкидики. Там двамата имат луксозни вили. След него цъфнал Прокопиев, а последна дошла и управляващата „напълно независимия“ сайт „Дневник“ и вестник „Капитал“ – Галя.

По думите на читателя, изпратил снимките до ПИК, основна тема на разговор били крупни суми и имоти. Какви имоти делят и разменят двамата не е ясно.

Тема на разговор бил и главният прокурор Сотир Цацаров, както и последните обвинения на прокуратурата. Това е поредното доказателство за това как власт и олигархия са се сраснали.

От месеци Иво Прокопиев бяга от въпросите на Канал 3. Бизнесменът се крие зад тъмните стъкла на своя автомобил и не иска да говори нито за далаверата „Каолин“, нито за обвиненията на хората в Меричлери и Ветово, че ги е натровил, нито за скандалната приватизация, нито за участието си в политически инженеринги, нито за провала на „Да, България“, нито за участието си в групата АРГО, която искаше да наложи Лозан Панов за президент на страната.

Канал 3 зададе стотици въпроси на Прокопиев, но вместо да говори, той спринтира като Бен Джонсън с допинг пред камерата на Телевизията на народа.

Явно обаче в компанията на президента Плевнелиев, фамилия Прокопиеви се чувства комфортно и не дължи никакви отговори. От друга страна дружбата с олигарха не може да се счита за голям бонус за президента, защото тя е и една от главните причините, Плевнелиев да си тръгне от „Дондуков“ с рекордно нисък рейтинг и да не помирише втори мандат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

 

КАНАЛ 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/58025-Plevneliev-se-cherpi-v-Garciya-s-obvinyaemiya-Prokopiev%2521-%2528SNIMKI%2529

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024