ЦИНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ! Брюксел зове да се повишат още годините за пенсия! Към правителствата: Насърчавайте раждаемостта и приема на мигранти!

Spread the love

ЕС2019

Скоро ЕС ще стане нарицателно за простотия и идиотизъм. Единствената им задача е да крепят със заплахи послушните си колониални правителства, а те от своя страна да им снасят вноски. Егати съюза, егати склерозирало-мафиотското управление – коментар от форумите!

През следващите 40 години трудоспособното население в Европа ще намалява драстично, предупреди в доклад Европейската комисия.
Това означава, че в бъдеще ще има по-малко хора, които да плащат социалноосигурителни вноски, отколкото е броят на пенсионерите.

За да се запази стабилността на пенсионните системи Еврокомисията призова 28-те държави за повишаване на пенсионната възраст, стана ясно от думите на комисаря по социалните въпроси Мариан Тейсен.

„В момента средно 4 души работят, за да издържат един пенсионер. През 2060 г. този брой ще падне наполовина – за всеки пенсионер ще работят едва двама души. Това означава, че трябва да ангажираме повече хора на пазара на труда. Трябва да дадем възможност на гражданите, които живеят по-дълго и са в добро здраве, да работят по-дълго“, каза Тейсен, цитирана от БНР.

„В противен случай ще имаме проблеми с финансирането на пенсионните системи и други пера на социалното осигуряване“, добави тя.

В бъдеще по-малък брой осигурени ще плащат вноски в пенсионната система – често по-ниски и/или нередовни вноски, тъй като те няма да съответстват на работа на пълно работно време и/или на обичайна заетост. В същото време повече пенсионери ще зависят от тях.

ЕК препоръчва също на правителствата да приемат национални мерки за насърчаване на раждаемостта и приема на мигранти.

ОТ ФОРУМИТЕ:

Е, сега вече възрастта за пенсиониране у нас ще се вдигне на 85 години за мъжете и 83 години за жените. Трудовият стаж не е важен. И ще ни кажат „Така е в ЕС !“. Дерзайте, депутати!

С ПЕНСИОННИЯ ПРОБЛЕМ ПРИНУЖДАВАТ ДЪРЖАВИТЕ ДА ПРИЕМАТ БЕЗРОПОТНО МИГРАНТИТЕ, С НАДЕЖДА ЧЕ СЪЩИТЕ ЩЕ ИМ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ !
ТОВА ОБАЧЕ Е КУЛТУРЕН, ДЕМОГРАФСКИ, ПРАВЕН , РАСОВ И ЦИНИЧЕН АБСУРД!!!

Мда-а-а-а, ЕС все повече заприличва на умрелия Развит Социализъм. :))) Сега на вишистите де станаха повече от тъмнозеление в ЕС ще започнат да им плащат както в соца едно време минимални заплатки демек 145 лева :)), а на миньорите и киртаците по 1200 :))) бе направо 1:1 Развит Социалистически Социализъм. И след това Фалит. Честито на Печелившите.

Тези които могат да работят по дълго са само брюкселските бюрократи, които цял живот не правят нищо полезно и само харчат пари за глупости и корумпират всички които се занимават с европроекти и др. подобни глупости.

Източник Дир.бг