ИНЦИДЕНТИ

Шок! Посред бял ден арабин нападна момиченце в „Бояна“ на метри от резиденцията на президента! (СНИМКИ)

Шок! Посред бял ден арабин нападна момиченце в „Бояна“ на метри от резиденцията на президента! (СНИМКИ)

1503165043-1
Столичният квартал „Бояна“ пропищя от похотлив арабин, който закача момиченца и жени, разкриха в сигнал до БЛИЦ жители на квартала. Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас.

Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас. За инцидента разказва във Фейсбук и жител на квартала, който е успял да направи снимки на арабина. Заедно с приятелка детето отива в местна закусвалня на ул. „Беловодски път“ в квартала.

Именно там работел сексуалният маниак. „Този гнусен арабин днес по обяд гонеше две 13 годишни момичета в кв.Бояна.Искал да им се „извини ,че се държал грубо“ преди това в баничарницата до Каза Бояна. Късметлия,е че полицаите го хванаха първи. Мършите искат война и ще я имат“, пише мъжът във Фейсбук.

1503165043-2

Щом видял момиченцата, арабинът започнал да прави неприлични жестове и поискал телефона на едното от децата. Уплашени, момичетата излезли от баничарницата и продължили по улицата. В този момент се обърнали и видели, че арабинът ги преследва. Крещял зад гърба им, че иска да се извини, но тонът му звучал доста плашещо. Децата хукнали да бягат и успели да се скрият в най-близкия магазин, а арабинът останал отвън. Когато видял, че едно от момичетата говори уплашено по телефона си, хукнал да бяга.

Междувременно очевидци успели да извикат полиция. Ченгетата направили проверка в баничарницата, където работел мъжът. Малко по-късно той също се появил там и твърдял, че не е искал да напада никого, а просто да се… извини.

1503165043-3

Проверка на БЛИЦ установи, че в момента чужденецът е задържан в ареста на 6-то РПУ и по случая е образувано досъдебно производство. „Полицаите свършиха страхотна работа. Задействаха се много бързо и бяха наистина много внимателни. Именно благодарение на бързата им намеса се избегна кървава вендета от страна на жителите на този, иначе, спокоен квартал.

Всички сме им благодарни, защото този човек е опасен и това не е първият случай, в който е притеснявал момичета или жени. Често подвиква, докато те минават покрай баничарницата и не е никак неприятно, а в последния случай става дума за деца“, разказва един от очевидците на инцидент.

Мира НАЙДЕНОВА,

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024