Криминално

Кошмарът на всички шофьори е тук! Убиецът на оси показва нагледно колко лесно се крадат коли в България! (ВИДЕО)

Кошмарът на всички шофьори е тук! Убиецът на оси показва нагледно колко лесно се крадат коли в България! (ВИДЕО)

ОСИ1502097240-clipboard01

Нагъл украинец, разработващ устойство, което успява да засече кода на алармите на автомобили, налази България с цел реклама. Мъжът, чийто псевдоним в мрежата е Wasp Killer (убиец на оси), публикува видеа от „авантюрите” си в страната, демонстрирайки функционалността на уреда, съобщава „Флагман“.

Убиецът на оси влиза в България през Сърбия, возейки се на предната седалка на автомобил, управляван от негов шофьор. Почти през цялото време той снима и говори с „колегата си” с подигравателен тон за страната ни. На няколко пъти мъжът показва ръцете си и впечатление прави масивният му златен пръстен, на който е гравиран псевдонимът му “Wasp Killer”.

Чак когато пристигат на морето – в Бургас, Несебър и Варна, той демонстрира устройството “Pandora Key Grabber” (key grabber – ловец на ключове). Какво всъщност представлява то? Нагледно е обикновено дистанционно с дисплей. Проверка на медията показа, че то се продава навсякъде онлайн и струва около 1900 евро. Всъщност обаче функцията му е това, което го прави специално.

То има 10 мемори слота – всеки един от тях препрограмируем и отговарящ на 10 различни марки и модели автомобили. Има автоматичен режим за „сканиране”, който в радиус от 100 метра буквално засича кода на всяка кола, която се отключи от собственика си. Този код след това се записва в Пандора и с натискането на бутон притежателят на украинското устройство отключва съответното возило.

Историята след това е ясна – веднъж отключено, нищо не пречи на опитния крадец да запали автомобила без ключ. Публикуваме двете видеа на украинеца, които той сам е качил в мрежата.

На първото се вижда престоят му в София и пътуването му до Бургас и Южното Черноморие, на второто той е в Несебър, Слънчев бряг, където вече прави същинската демонстрация под носа на собствениците на набелязаните автомобили. видеото тук:

 

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/koshmart-na-vsichki-shofori-e-tuk-ubietst-na-osi-pokazva-nagledno-kolko-lesno-se-kradat-koli-v-blgariya-video_news534713.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024