Криминално

МВР излезе с подробности за мистерията със сина на бизнесмена Тони Златков: „Към момента лицето липсва“!

МВР излезе с подробности за мистерията със сина на бизнесмена Тони Златков: „Към момента лицето липсва“!

ГЕРМАН660_ffa44e03cf306dbab1c7cbaf208f8269
От МВР излязоха с подробности относно мистерията със сина на бизнесмена Тони Златков. По-рано днес излезе информация, че Адриан Златков е отвлечен, но тя така и не бе потвърдена.
„Водачът е 25-годишщен мъж, работим активно по всички версии. Версията отвличане е една от тях, няма основна, тъй като на този етап не знаем коя ще е основна. Все още не сме намерили лицето. Няма установени следи от борба, колата е паркирана, просто лицето липсва към момента. Била е паркирана на улицата встрани. Сигналът е за намерен автомобил. Подаден е от бащата на шофьора. Изчезнал е час преди подаването на сигнала. Бащата тръгвайки на работа е видял колата паркирана. Няма закани, според него няма и врагове, които да бъдат способни да направят това нещо. Последно са се виждали със сина си тази сутрин преди да тръгне на работа. Час след сина тръгва и бащата и намира колата“, обявиха от МВР.
Полицията заварди района около Герман, където живее семейството на 25-годишния младеж. Именно там е намерен и изоставен автомобил с отворени врати, в който били документите на Адриан Златков, както и негови лични вещи.
Бащата на младежа, обаче, твърди, че не става въпрос за отвличане, а за кражба на автомобил. Той лаконично заяви, че синът му е жив и здрав и нищо лошо не му се е случвало. Впоследствие отказа повече коментари пред медиите.
Срещу автокъщата не за първи път има посегателства. Огнен ад стресна столичани през април, когато няколко коли пламнаха в „Софавто“ на бул. „Г.М. Димитров”. Това бе втори подобен инцидент във въпросната автокъща, като за първи път пламъци са изпепелили автомобили там през 2012 г.“Намерихме изоставен автомобил около 10.30 часа днес край село Герман. Водачът е 25-годишен мъж от селото. В нея са намерени личните му документи и вещи“, коментираха от СДВР.

„В момента издирваме момчето. Сигналът за изоставения автомобил е подаден от бащата на момчето. Той е видял колата, когато тръгва за работа“, допълниха от полицията.

„Бащата твърди, че се е виждал със сина си тази сутрин преди да тръгне на работа. По думите му няма закани и заплахи към семейството. Синът тръгва 1 час по-рано за работа“, обясниха от СДВР.

„Няма следи от насилие. Разследваме много версии, няма основна“, разкриха органите на реда.

Блиц, ПИК, БНР

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024