Политика

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

rubin

Кой e човекът, който ще промени България? Така се казва кампанията, финансирана от посолството на САЩ у нас, която показва историята на успешни българи в различни области.

Американският посланик Ерик Рубин уточни, че „Америка приветства силата на българския дух и с поредицата от послания иска да демонстрира своя траен ангажимент към напредъка на България“.

„Искаме да кажем на българите, че сме тук и ще останем. Пропагандата иска да каже точно обратното: „Те идват и си отиват, а Големия брат остава винаги. Това не е вярно“, каза представителят на Америка в България.

Според него някой целенасочено харчи пари, за да разпространява песимизъм и да повярват българите, че страната е направила грешен избор с Европейския съюз и НАТО и днес хората живеят по-зле от преди.

В серията от тв клипове, която вече се излъчват, а билбордове има и по магистралите, се разказват историите на учителката Дани Георгиева, завършила в Нюкасъл, но се върнала в България, Николай Драганов, който задължително гласува, семейство Мутафчиеви – собственици на ферма за козе сирене, Тереза Борисова и Асен Минчев, роми, завършили висше образование и първата жена пилот в България – Росица Минчева. Всички те разказват колко красив е животът и как добре се живее в България днес.

Източник: Епицентър.бг

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024