ИНЦИДЕНТИ

Пълен потрес! Семейство хвана влака от Бургас за София, но 45 минути по-късно изхвърча от купето ужасено! Ето причината…

Пълен потрес! Семейство хвана влака от Бургас за София, но 45 минути по-късно изхвърча от купето ужасено! Ето причината…

ВЛАК1499175474-bdz-vlak-800-672x372
Надежда Господинова от Бургас, нейното семейство с децата и още хора пътували от Бургас за София, до гара Септември. На екскурзионно летуване. Четиридесет и пет минути преди крайната точка обаче семейството изскочило с викове към съседно купе. Малко след това един от спътниците й започнал усилено да се чеше по краката. Ядосаните пътници наобиколили кондукторката с искания за обяснение, пише „Дарик“.
Жената казала, че знае за проблема и е написала рапорт. Защо, обаче, вагоните отново са прикачени и на път, тя няма представа. Би трябвало да са спрени в депото и подложени на щателна дезинфекция.
Надя и нейните хора съжалили само, че не записали името на кондукторката, която им обяснила, че е докладвала за наличието на дървеници във вагоните и те трябвало да бъдат дезинфекцирани.
В 3 часа през нощта, на гара Септември нахапаните започнали да се почистват. Хванали теснолинейката за Добринище, която се оказала много по-чиста от вагона на БДЖ, прикътал дървениците.
Обидените, унизени и разстроени планинари решили да събират документи, за да си потърсят правата по съдебен ред.
Досега има няколко такива случая, не отрича Надежда Гелова, ръководител на сектор „Екология“ в БДЖ. Тя, обаче, отрече, че двата вагона-развъдници на дървеници са пуснати отново по линията, въпреки рапорта на кондукторката. Така, както ни обясни пострадалата Надежда Господинова.
Немарливост няма, твърди дамата, тези вагони не пътуват и отправи молба до всички институции в София да вземат сериозни мерки по наболелия проблем с дървениците. Дали това ще стане, предстои да видим.
Дано и зверски нахапаната Надежда Господинова и нейното семейство и приятели получат и възмездие за кошмарната нощ и дни, които са преживели. Едно, обаче, е съвсем сигурно. Тя и нейните хора никога повече няма да стъпят във вагоните на БДЖ.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/nadezhda-i-tsyaloto-y-semeystvo-khvanakha-vlaka-ot-burgas-za-sofiya-no-45-minuti-po-ksno-izkhvrchakha-ot-kupeto-uzhaseni-zashchoto_news538607.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024